Followers

26 June 2013

Berhabuk

Bismillahirahmanirahim..
Allahu - Allah..

Terima kasih Allah atas segala kesempatan yang telah Engkau berikan :)
Kawan-kawan, apa khabar? Tengah buat apa?
Alhamdulillah, final exam habis dah.. Biasalah, UIAM kan selalu cepat kalau benda-benda exam atau masuk semester..

Dah dua minggu dah aku cuti, ni dah masuk dah pon semester pendek.
Sepatutnya, aku nak ambil tapi Allah halang aku. Sebab ada benda yang lebih penting daripada tu..
Mak ayah aku tak sihat mana dah.. Berbakti kepada mereka adalah motif utama aku untuk kali ini..
Takpelah walaupun terpaksa merindukan budak-budak kenting yang ambil semester pendek..

Fuh! Memang blog aku ni selalu berhabuk :)

Aku rasa kali ni memang akan berhabuk gila2 la..
Sebab nya, sekarang kat rumah dah takde wifi..

Hoho ! Takpelah, ada rejki aku update kan..

Salam Ramadhan !

Jom perbaiki diri kita..

Wassalam ~~



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign