Kacang Lupakan Kulit

12:41 am


Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh :)

Apa khabar teman? Baru jengah sini ke? Terima kasih lah..
Blog ni dah bersarang betul.. Idea untuk tulis blog memang mencurah-curah.. Banyak yang aku nak kongsikan dengan korang, cuma dek kemalasan aku yang lebih banyak daripada cerita... 
Aku simpan semua..

By the way, sepanjang perjalanan hidup aku untuk tahun ni.. memang banyak ujiannya, nak list memang tidaklah.. tapi aku belajar sesuatu mengenai ketenangan dan kebahagiaan...
Kita semua kena jangan amalkan prinsip kacang lupakan kulit..

Kalau kau nakkan ketenangan - kebahagiaan walaupun musibah atau masalah bertimpa-timpa datang, kau kembalilah kepada Pencipta kau yang mengetahui segala-segalanya..

Cubalah sekali andai belum mencuba - izzah yang damai..

Jom kembali kepada fitrah, menjadi diri sendiri..

Siapa? Hamba Ilahi...

You Might Also Like

0 comments