Followers

12 September 2013

Alhamdulillah :)

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..
Kaifa hal ya sodiqoti ??
Apa khabar kesayangans !
Semoga korang dalam keadaan sihat, ceria dan sentiasa tenang dalam apa jua dugaan yang kau hadapi..

Alhamdulillah Thumma Alhamdulillah,
Minggu pertama untuk sem ini telah pun berlalu..
Huh ! Macam biasa, untuk kos aku ni - kelas sampai khamis je.. Jumaat tu kira holiday tapi lecturer still boleh buat kelas ganti atau mungkin nanti akan jadi waktu untuk group discussion - sekarang relek lagi le..

Macam mana dengan minggu ini untuk korang? Moga berlalu dengan mudah ya..
Kalau agak kureng , jangan lupa ngadu pada Allah dan yang penting azam untuk memperbaikinya..
Untuk aku jugak ni..

Hoho :)

Tolong like page aku boleh ?





Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

  1. akak mrc kan??? iqa ada jumpa akk masa briefing mahallah baru2 ni

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign