Followers

1 September 2013

Welcome September

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :)
Selamat Datang Bulan September !!
Apa khabar kalian semua?
Puas dah berehat hari ini?

Alhamdulillah !
Jeng .. Jeng.. Jeng..
September menjengah..
Another 4 month ++ nak tamatkan pengajian di UIAM & menamatkan zaman single..
[ Okeeyy.. aku excited !! ]

Sebenarnya masa ni memang cepat berlalukan..
Semacam tak perasan..
Dan dunia ini semakin tua..
Menanti masa kembali pada penciptaNya..

Allah !!
Jom manfaatkan masa sebaik mungkin - jangan tinggal solat fardh ya..

Apa plan korang bulan 9 nih ???



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

13 comments:

  1. tahun ni, terasa pantas masa berlari.

    ReplyDelete
  2. eiqa nak kerja nak kerja.!! >,<
    Puas sgt dah duduk rumah nie lepas hbis dip hari tu, hoooho

    ReplyDelete
  3. mesti tak sabar nak habiskan study kan..All the best ye sayang :)bulan september ni majlis resepsi my wedding sebelah hubby pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat ! tapi takut...
      kita tengokkk diy macam2 benda kat wed awak..
      besh! nt cerita lg tau.

      Delete
  4. sama la kita..bestnyee dah nak habis belajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeszaaa! xsabar... tapi risaauuu dan kadang2 rasa malas.. hihik.

      Delete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign