Followers

1 September 2013

Welcome September

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :)
Selamat Datang Bulan September !!
Apa khabar kalian semua?
Puas dah berehat hari ini?

Alhamdulillah !
Jeng .. Jeng.. Jeng..
September menjengah..
Another 4 month ++ nak tamatkan pengajian di UIAM & menamatkan zaman single..
[ Okeeyy.. aku excited !! ]

Sebenarnya masa ni memang cepat berlalukan..
Semacam tak perasan..
Dan dunia ini semakin tua..
Menanti masa kembali pada penciptaNya..

Allah !!
Jom manfaatkan masa sebaik mungkin - jangan tinggal solat fardh ya..

Apa plan korang bulan 9 nih ???



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

13 comments:

  1. tahun ni, terasa pantas masa berlari.

    ReplyDelete
  2. eiqa nak kerja nak kerja.!! >,<
    Puas sgt dah duduk rumah nie lepas hbis dip hari tu, hoooho

    ReplyDelete
  3. mesti tak sabar nak habiskan study kan..All the best ye sayang :)bulan september ni majlis resepsi my wedding sebelah hubby pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat ! tapi takut...
      kita tengokkk diy macam2 benda kat wed awak..
      besh! nt cerita lg tau.

      Delete
  4. sama la kita..bestnyee dah nak habis belajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeszaaa! xsabar... tapi risaauuu dan kadang2 rasa malas.. hihik.

      Delete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign