Followers

16 November 2013

Aku dan Bonus

Assalammualaikum Warahamatullahi Wabarakatuh..
Salam Sejahtera , Hello and Hi !!

Apa khabar korang ? Sihat tak ? 
Ada yang convo hujung minggu ni ? Kawen ? Tunang ?
Allahuakbar , salah seorang kawan sekampus Nadia di UIAM telah kehilangan emak , ayah , nenek dan adik bongsunya dalam kemalangan di Kubang Kerian..
Al Fatihah...

Alhamdulillah ! Dah hampir masuk 3 bulan bercinta dengan Shaklee..
Dah dua kali bonus merasa..
Di bulan September - Nadia tak dapat banyak pun , untuk beli diri sendiri..
dapatlah RM 30.00 ++ 
Jadilah kan , siapa nak bagi woii RM 30 macam tu je..
RM 1 belum tentu orang bagi..

Bulan Oktober pulak - Alhamdulillah , sales meningkat up to RM 358.60..
Memang seronok sangat2.. nak tahu sebab apa..
Ini boleh dikatakan macam gaji sendiri yang mana kali ini dapat masukkan mak ayah ASTRO dapat bagi diorang duit belanja sikit !!

10 x ganda tuh...
Meh sini tengok..


Mesti korang tertanya2 , macam mana boleh buat duit dengan Shaklee ?
Shaklee ni apa ye ? Untuk tahu apa itu Shaklee, sedikit sebanyak cerita Nadia dengan Shaklee - jengah sini
Nak further info terus ke www.shaklee.com.my

Ok untuk bonus , once korang dah jadi ahli korang boleh buat pembelian produk2 Shaklee dan nikmati harga ahli.. bukan tu aje.. sambil membeli even untuk makan sendiri dan mencecah point tertentu korang akan dapatlah bonus tu untuk bulan itu..

Makan sendiri pun boleh dapat bonus..
Nadia bagi contoh ;

Beli produk Shaklee kali pertama berharga RM660 pada bulan Jun
Korang akan dapat KEAHLIAN PERCUMA seumur hidup
dan BONUS untuk bulan tu around RM 30 ++

Katakan korang nak berniaga la kan.. memang serius nak buat Shaklee..
Promo je kat FB , Blog , sedara mara , kawan2..
Katakan bulan seterusnya bila korang dah makan sendiri orang mesti tertanye2, biasanya korang akan secara tak langsung punya promo.. so alang2 tahu , baik bagi langsung je..

Dapat 1000 point - korang boleh dapat bonus RM 500.00
Siapa nak bagi ??

INI SERIES !
Dia ada banyak step lagi , itu lepas jadi ahli (sekiranya dalam family Nadia) - kita akan sama2 untuk susun strategi , kongsi tips dan sebagainya..

Jom join ahli !!
Alang2 kot2 korang ada intention nak cari makanan tambahan ke apa kan..

Macam mana cara ? 
Ginii..



Anything nak tanya , nak join , nak order barang Shaklee ke apa..
Terus contact Nadia melalui FB / Phone / Whatsapp

Personal FB - Nor Nadia Syakila Jamal
FB Page - Shaklee Wardrobe
Contact no - 013 2558600


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

4 comments:

  1. ini bisnes ok.
    melabur utk diri sendiri n boleh juga buat side income :)

    ReplyDelete
  2. semoga terus Berjaya dalam bisnes ni :)
    http://aryaestinengtyas.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign