Wedding Wire

8:00 am

Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh !
Apa khabar korang ? Moga dalam kesihatan yang baik.. Dan ceria2 selalu..
Korang ! Takpe ke nak cerita pasal kahwin lagi ?
Kalau korang rasa loya2 , pening2 lalat nak muntah dan sebagainya..
Sila NYAH daripada blog ini..
Itu HAK anda..

Haha - aci tak ?

Okey, hari ni nak mengomel pasal WEDDING WIRE..
Tahu tak ?
Kalau tahu ke tak tahu tak.. Nadia nak cerita jugak ..
Wedding Wire ni kira macam website untuk persiapan perkahwinan tapi basically semua vendor tu dari overseas - boleh lah nak ambil mak andam ke pelamin daripada sana kalau kayo...

Yang Nadia sukanya sebab ada wedding website dia yang cantik2 belako..
Sebenarnya - website dia ni tak terkenal sangant di kalangan2 kita orang Melayu ni..
Korang boleh je taip kat google - perkahwinan wedding wire dan akan keluar beberapa pilihan..

Macam2 korang boleh letak, sekapur sirih la.. album gambar , pelan , buku tetamu dan macam2..
Eh.. korang tengok la sendiri..

Dis is mine..
Tapi sekarang masih private.. 66 days to gooooo !!
Korang , mohon doa dan restu korang terus ya..



You Might Also Like

4 comments

  1. LeYa memang gune juga website ni... hehe... tak sangke ramai gak yg tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. nadia pun tahu daripada kawan.. series..
      memang excited..

      Delete
  2. wahhh. nak tawenn jugakk.hehehe.

    ReplyDelete