Followers

5 December 2013

Shaklee : Kebaikan Ostematrix

Sering sakit pinggang, lenguh badan, kebas kaki dan gigi goyang? 

Itu antara tanda awal anda kekurangan kalsium dalam diet harian anda. Kalsium sangat penting, terutamanya bagi ibu menyusu, ibu mengandung, ahli sukan dan juga warga emas.

Nak tahu kalsium terbaik di pasaran? Semestinya Ostematrix Shaklee.
 Kenapa Ostematrix shaklee terbaik di pasaran?
Ini kerana Ostematrix Shaklee formulanya unik. Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, magnesium dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.
Kebanyakkan kalsium di pasaran tidak menepati kandungan di atas, sebab itulah kenapa, bila anda mengambil osteomatrix shaklee, anda akan dapat merasa kesan yang sangat cepat dan menakjubkan! 

Siapa yang perlu ambil kalsium ni? 
Individu yang mengalami sakit pinggang, sakit lutut dan sendi. 
Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam. 
Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki. 
Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi. 
Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan. 

Manfaat utama Ostematrix Shaklee ialah: 
Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 
Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan ostematrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 
Mengurangkan stress, di mana ostematrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 
Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000 mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil. 
Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 
Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakkan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah. 

* These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. 

Credit Info

Ostematrix sangat penting badan kita , lebih2 lagi untuk mereka yang jenis tak minum susu..
Macam Nadia ni haa...

^_^


Sms atau whatsapp ke 013 2558600

Shaklee Independent Distributor
Nor Nadia Syakila Jamal
No id - 1028241


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign