Followers

26 June 2013

Berhabuk

Bismillahirahmanirahim..
Allahu - Allah..

Terima kasih Allah atas segala kesempatan yang telah Engkau berikan :)
Kawan-kawan, apa khabar? Tengah buat apa?
Alhamdulillah, final exam habis dah.. Biasalah, UIAM kan selalu cepat kalau benda-benda exam atau masuk semester..

Dah dua minggu dah aku cuti, ni dah masuk dah pon semester pendek.
Sepatutnya, aku nak ambil tapi Allah halang aku. Sebab ada benda yang lebih penting daripada tu..
Mak ayah aku tak sihat mana dah.. Berbakti kepada mereka adalah motif utama aku untuk kali ini..
Takpelah walaupun terpaksa merindukan budak-budak kenting yang ambil semester pendek..

Fuh! Memang blog aku ni selalu berhabuk :)

Aku rasa kali ni memang akan berhabuk gila2 la..
Sebab nya, sekarang kat rumah dah takde wifi..

Hoho ! Takpelah, ada rejki aku update kan..

Salam Ramadhan !

Jom perbaiki diri kita..

Wassalam ~~


Read more ...
♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 June 2013

Tak Sabar


Lebih kurang beberapa bulan dan bulan lagi

Dan aku sedang mengira hari

Cepatlah kau berlalu pergi

Cepat!

Tibalah hari yang aku nanti


Teruja diri ini

Ingin menghuni di dalam hati

Ingin mendengar akad yang meniti


Oh! Jangan..

Jangan terlalu menggilai..

Rancangan kau belum lagi realiti

Ia hanya impian yang kau harapkan terjadi

Teruskan memperbaiki diri

Penuhkan ilmu di hati

Perlahan-lahan meneliti


Moga Allah permudahkan usaha ini

Dan semoga kau yang membaca merestui


:)

Nor Nadia Syakila Jamal



Read more ...
♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign