Followers

7 January 2014

Kongsi Pengalaman? Boleh ke?


Assalammualaikum korang !
Apa khabar ?

Huwaarggghh !! Rasa malas betul nak jawab lagi 2 paper sebelum pengajian dan zaman bujang ini berakhir..
Takpe2, tetap kena semangat jugak kan !
By the way , tinggal lagi 10 hari untuk mengakhiri zaman bujang.. 
Ada yang tanya, dah mula berdebar ke?

Nadia belum rasa lagi laaa..
Kalau Nadia dah rasa, nanti Nadia buatkan entri pendek okeh !

InshaAllah,
lepas semuanya setel - Nadia ingatkan nak buat entri pasal perkahwinan Nadia ni..
Bukan untuk menunjuk ke apa - tetapi sekadar perkongsian..
Mana yang buruk , jadikan pengajaran..
Mungkin nanti kita boleh share2 pengalaman dan tips kan..

Boleh ?

Love you olss !!


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign