Followers

11 February 2014

Hantaran [Part 1]

Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh..
Holaaaaa dearies !
Barakallahufikum..

Hari ni nak kongsi dengan kalian pasal BARANG HANTARAN..
Yang ni daripada BRIDE to GROOM
Nadia punya simple sahaja..
Buat sendiri - tapi bukan den yang buat sendiri..
Semua ni adalah ihsan dan cetusan idea kreatif salah seorang sahabat2 dari UIAM..
Terima kasih Sinar dan Sieha - both of them are bff :)
Dan tak lupa jaga sahabat2 lain yang datang tolong2 jugak - jasa kalian dikenang !

Part Sirih Junjung tu - hasil gubahan dan cetusan idea kakak senior UIAM merangkap my mak andam semasa walimah..
Mana ada mak anda tidur rumah pengantin, but Kak Dayang dan Kak Aiya are awesome..
Thanks akaks!

Basically - barang2 dalaman tu semua eden yang pilih..
Tapi ada yang orang bagi tau..
Ambil yang mana rasa ianya satu keperluan..
Dan yang paling penting, Shaklee tu jangan tinggal..
Enjoy !

Manalah tahu korang boleh dapatkan idea dari sini kan..









♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign