Followers

19 February 2014

Official Photography : JR Photography

Hamdan Lillah ! Terima kasih Allah !
Semalam genap atau lebih kurang sebulan usia perkahwinan Nadia dan suami..
Aiyoo ! Siap ada yang tanya dah ada isi ke belum..
Allahu ! Itu rezeki Allah yang bagi setelah berusaha..
Doakan yang terbaik..

Baiklah, dalam post kali ini - Nadia nak kongsi cerita pasal tukang ambil gambar rasmi untuk walimah Nadia yang lepas - siapakah gerangannya ?

Abang Jamal [Personal FB]
JR Photography [FB Page]

Al-kisahnya macam mana Nadia kenal dia apa semua - ianya semata-mata carian rambang di FACEBOOK dan GOOGLE , mungkin ini rezeki beliau..
Promo sikit - Photographer Melaka { nanti keluar hint kat google }

Kita cerita perihal servis dulu ea..
Nadia rasa mereka dah berikan servis yang terbaik..
Daripada awal sampailah album siap..
Cakap elok2 , bertukar pendapat dan dia tanya apa yang kita nak..
I mean angle or cara macam mana yang kita suka..
I RECOMMENDED TO YOU !
** Cuma Nadia tak sure selain Melaka dan kawasan terdekat abang ni ambil atau tak..
Roger dia okeh !

Dari segi pakej dan harga - seriesly Nadia cakap, ia berpatutan !
Oklah, berpatutan is something abstract kan, ada orang cakap berpatutan macam ni, ada macam tu.. so just survey dulu okeh ! But yes , ia sangat berpatutan !

Album ? Again, dia semua terpulang kepada pakej yang kita nak. Sekali dengan harga..
Nadia ada perasan jugak kadang2 dalam FB or mana2 OP mengomel pakej nak murah tapi gambar nak gempak..
Yes my dear , as a consumer kita ada hak - tapi janganlah melampau sangat..
Tak payah cakap banyak - cuba jadi or duduk kat tempat orang tu..
Habak maiii rasa apa..

Balik semula, album + cd + frame yang Nadia dapat memang terbaik...
Terima kasih sangat kat Allah sebab bagi jodoh untuk dipertemukan dengan JR Photography..

Gambar ? Angle ? 
Korang tunggu next post la hai..
Kalau tanya Nadia - eden doh rasa feelin macam Siti Nurhaliza dah tau !
I loikkkkeeee..

**********************************************

Notakaki 
Apa-apa hal pon, korang kena terjah sendiri tengok ok..
Definisi cantik gila, feelin awesome dan series best tak sama antara kita..
Please check it out !



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign