Pelamin by Ezanabil Bridal, Melaka

12:00 am




Assalammualaikum :)
Hari ni - quick entry pasal persiapan Walimah Nadia okeh !
Pelamin by Ezanabil Bridal 

By the way, Kak Eza ni dia ada andaman jugak tau - tapi Nadia tak ambil sekali..
Nadia ambil pelamin je dengan dia, sebab apa ?
Ada sebab tertentu - hellooo.. bukan sebab tak baik ke apa tau..
Sebab dapat offer daripada kawan UIAM untuk dia solekkan..

Untuk solekan, baju pengantin (yang saiz aku ni susah la) memang tip top !
Nadia kenal kak Eza ni masa my bff Mija punya wedding ! Solek cantik - baju up to date - servis ?
Malas nak cakap ! Memang terbaik, korang boleh bincang apa yang korang nak - dia open..
Kak Eza lembut je orangnya..

Jadi - orang Melaka dan sekitar yang tercari2 di antara andaman terbaik Melaka?
Jom terjah butik Ezanabil Bridal dekat Pekan Telok Mas :)

Wassalam.

You Might Also Like

2 comments

  1. wah ! BLINK (blue+pink) .. nice ;)

    ReplyDelete
  2. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete