Followers

16 March 2014

Pelamin by Ezanabil Bridal, Melaka




Assalammualaikum :)
Hari ni - quick entry pasal persiapan Walimah Nadia okeh !
Pelamin by Ezanabil Bridal 

By the way, Kak Eza ni dia ada andaman jugak tau - tapi Nadia tak ambil sekali..
Nadia ambil pelamin je dengan dia, sebab apa ?
Ada sebab tertentu - hellooo.. bukan sebab tak baik ke apa tau..
Sebab dapat offer daripada kawan UIAM untuk dia solekkan..

Untuk solekan, baju pengantin (yang saiz aku ni susah la) memang tip top !
Nadia kenal kak Eza ni masa my bff Mija punya wedding ! Solek cantik - baju up to date - servis ?
Malas nak cakap ! Memang terbaik, korang boleh bincang apa yang korang nak - dia open..
Kak Eza lembut je orangnya..

Jadi - orang Melaka dan sekitar yang tercari2 di antara andaman terbaik Melaka?
Jom terjah butik Ezanabil Bridal dekat Pekan Telok Mas :)

Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 comments:

  1. wah ! BLINK (blue+pink) .. nice ;)

    ReplyDelete
  2. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah. Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign