Followers

23 April 2014

Andaman

Akad Nikah

Reception

Assalammualaikum readers and bloggers !
Apa khabar ? Harap korang sihat sokmo okeh !
Dah jaub ber blogwalking hari ini ?

Okelah , I baru perasan yang dah lama tak cerita pasal preparation kawen I..
Walaupun blog I ni tak se hot mana , still.. nak share jugak..
Yang mana baik korang boleh lah ikut, yang tak best jangan mengade2 nak ikot tau..

Ekhem ! Cantik ke tak aku nih ?
Boleh laa kaaaan.. 

Mak andam mana ? By the Nadia ambil servis daripada salah seorang sahabat dari UIAM, kakak ni memang ada andaman dia sendiri di Serawak - mula2 dah book dengan andaman dari Melaka..
Tapi tak tahu macam mana terpaut dengan kak Dayang ni bila sahabat2 Nadia kenalkan..

So ambillah kakak ni..
Dia sangat baik dan mudah berkerja dengan dia..
Dia bukan setakan solekkan Nadia je , siap tidur rumah dan tolong gubah hantaran mana yang tak setel..

Alamak ! Kak Dayang punya FB macam deactivated je..
Nanti kalau ada link - Nadia bagi lain kali okeh..

Notakaki ;
Masa nikah terpakai plak bulu mata..
Moga Allah ampunkan dosa..

Wassalam ~~


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 comments:

  1. Nadia, setiap ciptaan Dia semuanya cantik2. Xada yg bolehlah or apa2 je. So, nadia mmg cantik. :)

    Erm, mohan Allah ampunkan dosa sya jugak sbb time pre-wedd sya pun 'dipaksa' utk pakai bulu mata palsu. Plus, sya takut utk tetapkan pendirian. Allah.. tp, alhamdulillah time walimah sya, mmg sya tolak utk pki bulu mata palsu.

    ReplyDelete
  2. Nadia, setiap ciptaan Dia semuanya cantik2. Xada yg bolehlah or apa2 je. So, nadia mmg cantik. :)

    Erm, mohan Allah ampunkan dosa sya jugak sbb time pre-wedd sya pun 'dipaksa' utk pakai bulu mata palsu. Plus, sya takut utk tetapkan pendirian. Allah.. tp, alhamdulillah time walimah sya, mmg sya tolak utk pki bulu mata palsu.

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign