Followers

27 May 2014

Branch Shaklee di Malaysia

Assalammualaikum korang !
Selamat sejahtera kalian..
Ambooi, macam hepi ya? Alhamdulillah atas segala yang Allah berikan :)
Back to Shaklee - dah seminggu dua aku merepek pasal life sendiri ye tak..

Ok, hari ni nak bagitahu kat korang kat mana head quarters/office dan branch Shaklee yang ada disekitar Malaysia ni..
Untuk pengetahuan korang, HQ dan Branch2 ni lah tempat kita beli barang secara walk in..
Nak daftar ahli kat kaunter? Tak boleh la yang kecuali ada UPLINE you sekali..

Kalau nak daftar sebagai ahli Shaklee - meh roger2 Nadia sekarang k !
Seluruh Malaysia boleh daftar you ols..

Dah, nampakanya aku semakin merapu..
Kat mana HEAD QUARTERS SHAKLEE ni ?

Shaklee Malaysia Home Office
Shaklee Products (M) Sdn Bhd
A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang
Jalan SS16/1
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan.

Tel : 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199 (Customer Service)
email : customerinquiry@shaklee.com.my

Business Hours
Monday to Saturday: 10:00 a.m. to 7:00 p.m.

* Nadia belum ada kesempatan pergi lagi, inshaAllah - akan sampai dalam tahun ni. Beli stok ribu2 u olsss !

BRANCH SHAKLEE pulak ?

Kuala Lumpur
No. 32, Jalan Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.
Tel : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.
Te l: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Ipoh
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.
Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.
Tel: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188

Kota Bharu 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.
Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Kota Kinabalu 
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.
Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Sudah.. 
itu je cawangan yang ada dalam Malaysia..
Shaklee kan XCLUSIVE gitu..
Melaka takdak, so kami semua beli terus dari online..
Klik sini, klik sana, payment dan siaappp !


Nak dapat produk2 kesihatan dan kecantikan Shaklee ?
Nak menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga 4,5,6 angka hanya dari rumah ?








Hubungi kami ;
Shaklee Independent Distributor [1028241]
Nor Nadia Syakila & Muhd Zanudin
013 2558600
nornadiasyakila90@gmail.com

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign