Followers

6 May 2014

Meal Shakes ; Khas buat si manja ?

15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah: 
  1. Kurangkan Ekzema 
  2. Untuk Tumbesaran 
  3. Untuk Perkembangan Minda 
  4. Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 
  5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu 
  6. Untuk Anak kekal aktif 
  7. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak 
  8. Meningkatkan berat badan anak
  9. Membantu anak fokus 
  10. Membantu kurangkan kekerapan asthma 
  11. Mengatasi masalah sembelit pada anak 
  12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1 
  13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 

Eh, itu untuk kebaikan anak je baru tau. Jangan ingat Meal Shakes ni anak2 je boleh makan. Orang dewasa atau yang dah besar2 ini pun boleh, TIADA MASALAH !
Apa pulak manfaat utama Meal Shakes secara umum ?

NUTRISI LENGKAP (tengok kandungan vitamin dia kat gambar atas nuh !)
MEMBANTU TUMBESARAN
ANTI OKSIDA
MENGEMBALIKAN SERI WAJAH
DETOKSIFIKASI
LAZAT !

Kata kau :
Saya macam berminatlah nak beli Meal Shakes - macam bermanfaat untuk kami sekeluargalah !
Berapa harga?

RM 113.75 / satu (harga pasaran) dan RM 91.00 / satu (harga ahli)
Memang harga ahli lagi rumah, terpulang pada anda - kalau nak join - RM 75 SEUMUR HIDUP ye!

Mahal ???
Meh nak cerita, aturan makan mealshake untuk kanak-kanak sehari bagi satu sudu kecik je.
Bukan tiap2 hari pun :)
JADI SANGAT MENJIMATKAN WANG ANDA !!

Ataupun anda lebih prefer melaburkan duit anda di klinik ?
Boleh pilih , tiada paksaan lovelies.

Alang2 ni , SEKARANG ADA PROMOSI MEI - BELI 6 PERCUMA 1
Harga pasaran ; RM 692.50 (termasuk pos)
Harga ahli ; RM 546.00 + RM 75 (keahlian SEUMUR HIDUP) = RM 621.00

Pilihlah mana lagi berbaloi kan ?
Ataupun ambil PROMOSI MEAL SHAKES (RM 546) + apa produk genapkan RM660 terus dapat KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA !

Banyakkknya pilihan ! Sayang kalau awak tak pilih !



Nak dapat produk2 kesihatan dan kecantikan Shaklee ?
Nak menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga 4,5,6 angka hanya dari rumah ?









Hubungi kami ;
Shaklee Independent Distributor [1028241]
Nor Nadia Syakila & Muhd Zanudin
013 2558600
nornadiasyakila90@gmail.com

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign