Followers

22 May 2014

S.O.H.O


Assalammualaikum Wbt !
Selamat petang kengkawan !

SOHO?
Ini bukan nak cerita pasal pasaraya SOHO tau..
Jangan mengade, haha ! 
Nampak tak gambar atas tu.. SOHO stand for Small Office. Home Office

Nadia teruskan merepek ye?
WAHM atau working at home mother memang karier idaman Nadia..
Cita-cita ni baru je bermula masa zaman universiti dulu..
Dulu memang tak terfikir pon..

As for my business, Nadia sedang mengusahakan Shaklee dan TTTE :)
Boleh refer tajuk2 kat sidebar k, asyik cerita pasal bisnes je, nanti bosan le plak kowang..

Dan Nadia bercita2 jugak nak bukak pusat tuisyen / pendidikan..
Ada perancangan tapi dana dan ilmu kena mantapkan dulu..

Okeh, malaih nak berleteh banyak..
Nak kongsi dengan korang design2 SOHO yang Nadia nak buat bila ada rumah sendiri nanti..
Eh ! Kenalah berangan dan visualize, PERCUMA je kan..



Ini pilihan PERTAMA
Nampak macam serabut ye? Tapi Nadia suka, ia jimat ruang sebenarnya..
Boleh je muat dalam bilik kecil..
Tengah tu boleh letak printer dan sebagainya..
Ya Allah ! Nadia akan dapat buat SOHO ni by END OF DECEMBER 2014 !
Saya sedang mengLUA kan impian ini..



Ini pilihan KEDUA
Simple kan? Dalam gambar ni nampak bersih sebab takde ape..
Tunggulah nanti.. Tapi rasanya kena tambah satu meja kecik macam pantry :)
Ececeh, pemalas - amik jela air kat dapur ek..
Still kena ada juga untuk letak benda2 macam tu..
Nanti [DELETE] tertumpah macam mana? Kita ambil langkah berwaspada..



Pilihan KETIGA
Elegan kan ? 
Sesuai jugak untuk ruang sempit :)

InshaAllah, akan dapat..
Korang doakan tau jugak !!

PSSSSTT !! Kenapa semua design ada kosi 2 biji ?
Bukan SOHO Nadia seorang ke? Yeszza ! Sampai hujung tahun 2016 je..
Lepas tu , en suami saya akan jadi WORKING AT HOME FATHER !!

Terima kasih korang membaca dan mendoakan !!


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

  1. wahhh working at home father! hehe
    good luck nadia :)

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign