Followers

20 May 2014

Tune Talk Tone Excel - Simkad Ajaib

Memperkenalkan kepada anda satu simkad ajaib yang dipanggil
Simkad ToneExcel

Untuk kita menjadi pengguna BIJAK !


ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian simkad ToneExcel, anda akan diberi berbagai-bagai kelebihan dan salah satunya adalah sebagai alat penjana pendapatan sampingan yang amat lumayan, dapat tiap-tiap bulan, pendapatan tersebut pula boleh diwariskan. Semuanya ini anda boleh miliki dengan hanya modal yang amat kecil.

Info Asas
* Harga sekeping Simkad ToneExcel ini adalah RM90 (didalamnya terdapat topup RM30) 

* Talian yang digunakan adalah talian TuneTalk
(Dimilik oleh TuneGroup dan juga Celcom)

* Kadar panggilan seminit adalah 28 sen, SMS 10 sen.

* Untuk data pakage, RM42 sebulan (1 Gb) 


Pengenalan
Ini bukan bisnes MLM, bukan bisnes topup, ini referral program, bisnes simkad, buat kerja sekali, dapat komisyen berkali-kali selagi orang tu topup & mereka tak topup dengan kita, mereka topup di tempat-tempat biasa topup.

Sebelum mulakan, kita buka minda dulu sekejap dengan menjawab soalan2 di bawah !
Sila jawap sendiri 4 soalan mudah ini…

Adakah anda seorang pengguna telefon bimbit?
(Syyyy… biasanya semua orang jawap Ya)

Sudah berapa lama anda menggunakan telefon bimbit? Telco mana? Berapa bil/topup sebulan?
(Biasanya jawapannya sudah banyak tahun. Bukan telco Tune Talk Tone Excel. Bil/topup ada yang serendah RM20, ada yang setinggi ribuan ringgit sebulan, macam saya huhu…)

Sampai bila anda akan menggunakan telefon bimbit?
(Biasanya jawapan sampai bila-bila la…, ada yang kata sampai mati, hihi)

Adakah telefon bimbit anda sekarang tanggungan (duit keluar) atau aset (duit masuk)?
(Jawapan semuanya duit keluar huhu…)

Kan? Perasan tak yang selam pengunaan HP kita, kita tak dapat apa2 pun kan..
Semuanya keluar dan terus keluar - series, Nadia pun rasa rugi tau bila dapat tahu yang TTTE ni punya manfaat banyak gila even kita nak jadi seorang PENGGUNA je..

Apa manfaat dia plak?


Jadi macam mana?
Masih nak jadi pengguna HP yang setia? 
Ataupun nak beralih menjadi pengguna yang BIJAK ??

Kepada sesiapa yang nak bertukar menjadi pengguna HP yang bijak, 
Jom lakukan sekarang, bankin / transfer RM106 (termasuk caj pos) dan anda akan dapat KEISTIMEWAAN di bawah ;

1. FREE simkad ajaib Tune Talk Tone Excel
2. FREE kredit RM30
3. FREE buku panduan WOWweeeee
4. FREE table talk x'press
5. FREE flyers
6. FREE support group whatsapp, facebook, telegram etc
7. FREE 1 by 1 coaching utk belajar online dan offline
8. FREE Personal Accident dari Tune Insurance bernilai RM100k

Boleh terus PM di FB / Wassap & SMS di +6013 2558600 untuk maklumat yang lebih details !

Terima kasih,
Muhd Zanudin & Nor Nadia Syakila
TTTE's User
+6013 2558600
www.facebook.com/muhdzanudin86



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign