Followers

2 June 2014

Alam Pekerjaan


Assalammualaikum Wbt !
Apa khabar rakan blogger ? Moga kalian sihat selalu..
Dah banyak dah blog yang dah blogwalking ?
Ke cuci mata kat shopping online ni ?

Nak cari baju, maxi, dress orang2 pempuan yang cantik tak ? 

Ataupun nak dapatkan produk Shaklee atau nak join ahli atau poon nak tanya macam2 pasal Shaklee ? Kenalah pulak datang sini > Set Shaklee / Gudang Vitamin <

-------------------------------------------------------
Okeh, back to the focus.. Alam pekerjaan?
Nadia dah kerja ke? Yes, I am !
31 Mei adalah tarikh aku lapor diri sebagai seorang pekerja (as pembantu peribadi / tadbir)
kepada my boss - Puan Rosfazila di JRS Training and Event Management..

Syarikat apa ni ? Well, dari namanya korang boleh agakkan?
Macam konsultant ataupun dalam erti kata lain company yang menganjurkan dan menguruskan pelbagai majlis , training , latihan dan sebagainya..

Untuk masa sekarang, Nadia dah timba pengalaman untuk menolong mengendalikan Easy English Workshop UPSR dan Insha Allah, minggu depan Easy Add Math untuk SPM..
Series, kalau korang ada adik2 ataupun ada kenal siapa2 yang ade anak yang ada ambil peperiksaan penting boleh lah terjah cepat ke 

Gaji ? Alhamdulillah - secukupnya tapi pengalaman dan ilmu memang tidak terbanding dengan harga.. Puan Ila ni sangat lembut + baik orangnya , tapi dia firm tau ! So - dont play2 !

ISU MENARIK ! Nadia adalah staff pertamanya, haha..
Memang dalam pejabat tu memang kami berdua je ada.. Sekiranya dia ada kerja luar atau menguruskan anak2 - aku just stay alone :)

---------------------------------------------------------------

Perasan tak - ada satu entry tu Nadia ada cerita yang Nadia tak nak kerja dan nak buat Shaklee je..
Kalau korang perasan la - kalau tak perasan, mai jengah sini 

Nak dipendekkan cerita, ada beberapa alasan kukuh menyebabkan Nadia kena jugak keluar bekerja, mungkin nanti akan diceritakan di entry lain, tapi just nak cakap yang walau macam mana pun..
 DEAR SHAKLEE, IM STILL LOVE YOU !!

Semuanya masih beroperasi macam dulu..
Nak tahu macam mana Nadia kenal Shaklee - cepat tekan link ni !!

Doakan aku ya !
Moga semua yang Nadia rancangkan selari dengan perancangan Allah !


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

6 comments:

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign