Followers

17 June 2014

Bengkel Nutrisi Shaklee Melaka [2014]

Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh !
Salam Sejahtera - Salam Satu Malaysia
Apa Nadia nak mengomel hari ini ? Mestilah kena ada cerita besh baru boleh kongsi kan..

Hujung minggu lepas adalah hujung minggu pertama Nadia cuti weekend setelah
2 minggu kerja tanpa henti, mesti penat kan? Badan haruslah penat tapi yang pasti kene ENJOY !
Jadinya, Sabtu lepas bersamaan 14 Jun - Nadia ambil masa untuk merelaxkan diri di Bengkel Nutrisi Shaklee Melaka 2014 yang sangat2 best dan exclusive !

Kenapa best dan exclusive? Selain bayaran yang murah hanya RM40 tetapi segala service dan catering adalah selayak harga RM100 ke atas..
Padat dengan ilmu lagi, ehhh ! memang sangat best !
Tak wajib pun pergi - tapi as Nadia sebagai pengedar No 1 Shaklee Melaka yang sah dan owner Kedai Shaklee Melaka kena pergi kelas ni untuk tolong para pelanggan dan anak2 Shaklee Nadia..

Nadia tak nak jadi pengedar yang setakat nak lakukan dan kenalkan produk Shaklee macam tu je..
Nadia kena ada ilmu, tahu fakta - baru boleh bagi konsultasi yang terbaik untuk kalian..
InshaAllah..

Haa.. kan dah mengomel lebih2..
Hahaha, yang pasti - bengkel sebegini dianjurkan oleh Shaklee adalah untuk memberitahu segala info yang betul dan sahih mengenai Shaklee dan produk2nya..

Jom jengah dan like kejap page Shaklee Malaysia - at least korang boleh dapat updates !
Nak join ahli dan nak dapatkan produk Shaklee kena cari dia ni tau !

Dah2 - jom cecuci mata dengan pic2 yang ada..
Kredit to warga Sparkles & Dreams yang snap gambaru ya..

ESP dan Performance Drink diletakkan untuk kami..
Boleh minum sampai puas dari pagi sampai petang..
Apa kebaikan Performance Drink (PD) dapat mengembalikan tenaga yang hilang, boleh minum harian..

Yeay ! Jom mula kelass ! Dapat buku latihan :)

Sesi pembentangan ! I ols jadi presenter terlajak tau !
Alhamdulillah, dapat hadiah :)

Minum lagi dan lagi.. Memang best sangat !
Dari kiri Kak Fiza (warga Sparkles) Kak Ita (warga Sparkles) Saya dan my Shaklee's mom - Coordinator Farah !

Makan time ! Haha - memang saya sedang menikmati pon..


Dua gambar diatas adalah pakar Nutrisi daripada Shaklee..
Dari kiri ialah Puan Sara dan Cik Puan Charlotte
Sangat baik dan peramah mereka berdua ni..

Dan ini saya !
Senior Supervisor to be in July 2014
Coordinator to be in Disember 2014
Dan juga..
WORKING AT HOME HOUSEWIFE / MOM
with..
5 ANGKA INCOME
doakan tau??

Psstttt ; Teringin nak tahu pasal Shaklee? Teringin nak join biz Shaklee?
Terus roger Nadia ye, jom kita kongsi impian.. Just follow your heart dear..
Lelaki perempuan semua boleh dan akan dapat peluang yang sama..
Save my no 013 2558600

Wassalamm ~~


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign