Followers

15 June 2014

Sahabat macam belon


Assalammualaikum semua, apa khabar ?
Selamat berhari minggu - harapnya korang tengah tersenyum gembira sekarang ni macam saya..
Eh, ada masalah? Tetap tersenyum sayang oh hoi ! Masalah ini yang akan mematangkan kita tau..

Waaa.. rindu my blog buruk - dah lama tak menulis, dah lama juga tak blogwalking..
So, jom menulis entry simple di hujung minggu..

Rindulaaa.. rindu pada suami memang confirm, Nadia tengah menghitung hari..
Tapi rindu pada kawan2 sekolah, kawan2 universiti dan yang lebih kurang sama waktu dengannya..
Sejak dah habis belajar dan dah ramai yang kahwin ni, sangat jarang bersua muka..
Nasib baiklah teknologi hebat kan, boleh wassapp !

But then, wassap pon jarang2 sebab mungkin masing2 terikat dgn kerja..
Antara kawan2 yang aku rindu ialah NAFAS termasuk Hanisah Comel
Kawan universiti Nadia ni, series weh.. macam2 benda yang kami dah lalui bersama - still, I never can pay semua budi baik yang diorang pernah curahkan pada Nadia, sampai mati pon. Hanya Allah dapat balas.. contoh macam tolong dalam persediaan perkahwinan ku.. salah satunya part hantaran !
Dah tengok tak? > Hantaran Part 1 < > Hantaran Part 2 <
Semoga diorang elok2 + baik2 je..

Tiba2 teringat bait2 kenangan kata2 yang pernah dilontarkan kepada mereka..
Mungkin korang pon boleh kot kalau nak bagi kat kawan2 korang..

Ahh.. rindunya.. tak lupa kawan2 lain, masa di bangku sekolah macam Anoi, Faezah, Farah dan lain2..
Semua pakat kawen dan ada yang dah ada anak dah pon.. Moga Allah permudahkanlah urusan diorang..
Macam Farah.. jeng2 still tak berengang dengan dia sebab dia mak Shaklee Nadia - so masih lagi berhubung dengan dia, erkkk ! Nadia pengedar Shaklee la.. Jengah sini cepat , tengok barang Shaklee dan dapat konsultasi PERCUMA > Pengedar Shaklee No 1 Melaka <

Rindu sangat dengan mereka, seronok melihat mereka bahagia..
Nadia mungkin bukan kawan terbaik mereka, tapi Nadia akan doakan yang terbaik untuk mereka dan buat yang terbaik untuk mereka sekiranya diperlukan, InshaaAllah..

Biar Nadia tak mampu ikat mereka macam belon diatas, asalkan aku tahu aku adalah belon yang telah diikatkan ketat - inshaAllah !

Doakan kawan2 Nadia yee...

Wassalam ~~

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 comments:

  1. biase bile dh abes skola, kite akn igt memori n kwn2 skola dlu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju my dear - tapi bila dh besar2 ni susah kan nak kumpul2 balik..

      Delete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign