Followers

26 September 2014

Resipi ESP Shaklee yang terbaik

Assalammualaikum.
Senyum ok ! Jangan marah :)
Haa.. kan comel.. Comey tak kak ton?

Merapu.
Baiklah... hari ni saya nak share something.
Resipe terbaik dari ladang untuk penggemar2 ESP Shaklee !
Eh ? Tak tahu lagi apa tu ESP Shaklee ???

Ish, nak kena babab ni.
Jom ketahui apa yang best pasal ESP Shaklee --- > DI SINI 

Tapi entri kali ni saya bukan nak cerita lagi pasal kandungan dan manfaat dia semua..
Nak cerita pasal resipi dia je...
Ingat apa? Masak-masak je ada resipi ye, Shaklee pun ada resipi ok !



Tadaaaaaaa... wah ! Nak yang blended, shake, sejuk semua hado !
Yang penting satu je syarat dia JANGAN GUNAKAN AIR PANAS okeh !

Yang mana ada dah ESP bolehkan mencuba dengan kada segera, dan yang mana takda lagi tu - haaa.. dok termenung buat apa ?

ORDER SEKARANG daripada saya.
Untung-untung dapat HADIAH MISTERI tau!


Email - nornadiasyakila90@gmail.com
Facebook - Nor Nadia Syakila
Instagram - @nadiasyakila 
No tel - 013 255 8600 / 010 524 3640



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign