Followers

25 September 2014

Set Kecantikan Shaklee - Cantik Luar Dalam

Assalammualaikum,
Apa khabar kaki blogger ? Apa khabar pembaca ?
Sihat sokmo ya. Dan tersenyum selalu walau apapun yang berlaku.

Hari ni, nak share pada kawan-kawan tentang SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE..
Bukan setakat daripada luaran, dalaman sekali.
Saya dah cuba dan guna genap setahun dah pun..

Alhamdulillah - ini betul-betul, bahawasanya cik jerawat malu-malu nak keluar..
Dan yang paling best, bila jumpa orang (sedara mara dan kawan terutamanya) mesti siap sapu2 lagi pipiku yang montel dan gebus ini..
Ok, tak nak perasaan banyak2 ! Malu u ols!

SET KECANTIKAN SHAKLEE - PELBAGAI PILIHAN
Sebenarnya set kecantikan / kulit Shaklee banyak pilihan mengikut bajet masing2..
Antaranya, seperti :

--- > Vivix - Klik sini untuk info lanjut
Ini boleh dikatakan DIVA dalam banyak2 produk Shaklee, bukan setakat untuk kecantikan kulit malahan untuk kesihatan jua. Antara manfaat yang paling utama ialah VIVIX ni merawat melalui sel2 yang ada dalam badan kita. Masukkan daripada komponen asas yang menjadikan kulit / organ kita sendiri.

---- > Collagen Powder - Tips memilih kolagen
Collagen Powder Shaklee tidak kurang hebatnya, kolagen yang diambil daripada sisik ikan merah yang duduk jauh di dasar laut menyebabkan kemampatan kolagen yang sangat tinggi. Sangat berkesan tau ! 

Salah seorang pelanggan cantik saya, mengambil 3 sachet sahaja sebelum hari konvo beliau dan kesannya WOW ~ kata nya.

---- > Vitamin Asas untuk kecantikan [ B Complex + Vita E Complex + SR Vita C + ESP ]
Haa.. untuk yang tak suka minum2 la, tak boleh nak telan la... Ambil je pil ni, kan senang?



Jika anda mencari-cari suplemen sesuai untuk kulit muka anda dalam masa yang sama untuk jaga kesihatan anda, pastikan anda memiliki mana-mana cadangan set kecantikan Shaklee di atas !

Hubungi saya untuk maklumat lanjut !
Dan DAPATKAN KONSULTASI PERCUMA dan CARA PEMAKANAN daripada saya selepas memilih saya sebagai PENGEDAR SHAKLEE ANDA..

Email - nornadiasyakila90@gmail.com
Facebook - Nor Nadia Syakila
Instagram - @nadiasyakila 
No tel - 013 255 8600 / 010 524 3640

Sentiasa berkesan , Sentiasa selamat , Sentiasa mesra alam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign