Followers

6 November 2014

Projek Radio Hot.Fm - Iman

Assalammualaikum ! 
Good morning people, salam Jumaat yang berkat.
Okey then, hari ni entry khas - entry promosi.

Siapa kat sini sokmo dengar HOT.FM ?
Kalau korang selalu dengar, mesti korang tahu kan tentang #projekradio yang sedang berlangsung sekarang? betul tak?

Kalau tak tahu lagi, lepas baca entry ni WAJIB tahu dan WAJIB undi !
Dan, untuk pertama kalinya.. nak minta korang undi calon ni !
He is my friend at university, kenal macam-macam tu jugak la sebab orangnya ni peramah dan budak pantun uols ! Friendly !




Jom undi Iman ok.
Follow FB dia, Twitter dia dan IG dia.
Apepon, korang boleh tengok preview semua finalis di www.hot.fm.com.my

Thank you so much for your vote !

#notakaki
Macam Nadia pulak masuk ye. Takpe, teruja kot. 
Kawan dan kenal pulak tu, tak salahkan?
Haa.. undi cepat.

Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign