Followers

6 November 2014

Projek Radio Hot.Fm - Iman

Assalammualaikum ! 
Good morning people, salam Jumaat yang berkat.
Okey then, hari ni entry khas - entry promosi.

Siapa kat sini sokmo dengar HOT.FM ?
Kalau korang selalu dengar, mesti korang tahu kan tentang #projekradio yang sedang berlangsung sekarang? betul tak?

Kalau tak tahu lagi, lepas baca entry ni WAJIB tahu dan WAJIB undi !
Dan, untuk pertama kalinya.. nak minta korang undi calon ni !
He is my friend at university, kenal macam-macam tu jugak la sebab orangnya ni peramah dan budak pantun uols ! Friendly !




Jom undi Iman ok.
Follow FB dia, Twitter dia dan IG dia.
Apepon, korang boleh tengok preview semua finalis di www.hot.fm.com.my

Thank you so much for your vote !

#notakaki
Macam Nadia pulak masuk ye. Takpe, teruja kot. 
Kawan dan kenal pulak tu, tak salahkan?
Haa.. undi cepat.

Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign