Followers

24 October 2014

Segmen Blogger Cergas dan Santai


Assalammualaikum Wbt,
Selamat Tengahari dan Salam Jumaat Mubarak.
Salam Awal Muharam, jangan lupa doa-doa awal tahun akhir tahun okey!

Ok, dalam perjalanan saya blogwalking dari satu blog ke blog yang lain.
Terjumpa la entri si Izzati Amira ni, dia buat segmen blogger cergas & santai.
Nadia pun terdetik nak join sebab matlamat dia adalah nak bagi kita idea untuk update blog dan sebenarnya dapat merajinkan kita untuk berbw lepas ni.

Hah ! Panjang pulak saya terangkan, cara nya mudah - korang klik je banner kat atas.
Dan ada kena jawab 3 soalan santai, eh ! eh ! tak nak jawab pun takpe.

1. Currently, lagu apa yang korang suka ?
Buat masa sekarang ni I loikkke very much lagu RUDE + ITS ALL ABOUT THE BASS dan semua lagu kok Ping ! aka Fynn Jamal :)

2. Satu link blog yang saya wajib lawat ialah ;
Nenek Shakleeku di http://sweettyra.blogspot.com/
Macam2 benda menarik dia kongsi !

3. Post yang paling disukai ?
Kat sini Langkah Aku - ada maksud tersirat dan tersurat. Mungkin ada yang faham, mungkin ada yang tak faham. So, depends pada kalian untuk tafsirkan benda ni.


Setel ! Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

5 comments:

  1. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  2. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    p/s: kita pun suka lagu rude & all about that bass tu. hikhik

    ReplyDelete
  3. Salam.. singgah dari segmen yang sama.. eh.. lagu kita sama lah...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  4. Waahh suke kokping jugak! kokping lapor, sila berinsta, kerlasss~ Anak die comel gilos. Kalau boleh hari2 nak bukak insta semata mata tengok juna. haha

    Cahaya Alam Maya
    singgah dr segmen yg same. Sambil2 follow yang baru nak kenal :)

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign