Followers

1 October 2014

Selamat Datang, Oktober !

1st October 2014

Alhamdulillah, sekejap je kan on the way nak hujung tahun.
Adik-adik yang SPM dah boleh get ready.
Jemaah Haji pon dah ready-ready nak berwukuf.

Bulan Oktober bulan yang saya tunggu sebenarnya.
Untuk tahun ini.
Sebab bakal mendirikan rumahtangga sendiri, yang mana saya pasti pasti akan ada lidah yang tergigit, hidung terpenyek atau pipi mengembong. Haha ! Tak metafora pon.

Konvo.
Hari Lahir Suami.
Hari Lahir Arwah Along.
Hari Lahir Abang Ayie.
Berhenti kerja.

Dan yang paling besar sekali peristiwa dalam kehidupan pada bulan ini.

Berpisah dengan mak dan ayah.
Mengikut suami.

Korang doakan yang terbaik eh buat Nadia.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign