Gaji di tengah bulan..

3:28 pm

Assalammualaikum,

Selamat petang bloggers & readers :)
Sekejap je dah hari Jumaat.
Jadi apa pelan kalian hujung minggu ni? Majlis kenduri kendara walimah dah bermula ke?

Apapun2 pelan kalian, semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah.
Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Hari ni saya nak kongsi je berita gembira, semoga ia membawa cas-cas gembira juga pada kalian.

Alhamdulillah, setiap 14 hb adalah PAYDAY BONUS SHAKLEE.
Dah setahun dah saya bersama Shaklee, memang tak pernah miss.
Di tengah2 bulan macam ni, bonus Shaklee sangat membantu.

Almaklumlah, contoh mcm suami Nadia kerja kerajaan, ibarat la macam lumrah org makan gaji tengah bulan biasanya kering. Tak gitu?

Dengan bonus Shaklee, dapatlah setelkan hutang, beli barang dapur dan topup2 keperluan lain.
Alhamdulillah.

Kali ni lebih bermakna, sebab saya dah betul-betul jadi working at home mother aka WAHM.

Menjadi suri rumah dan suri di hati suami sambil membantu keluarga.
Syukur sangat2 pada Allah sebab kenalkan saya dengan Shaklee..

Sangat lain!
Doakan Nadia moga terus sukses ya!

Wassalam.

You Might Also Like

0 comments