Followers

17 November 2014

Petua kulit cantik dan sihat !

Assalammualaikum,
Selamat hari Isnin.. Jangan diblueskan, tapi diawesomekan ok!
Kita yang buat hari kita ni ceria, bukan orang lain :)

Senyummmm..

Baiklah, kulit cantik, putih, glowing berseri menjadi idaman setiap insan. Betul tak? Perempuan dah tentu, tetapi lelaki pun nak jugak. Betul tak?

[MACAM-MACAM PRODUK]
Sekarang ni, bukak je Facebook ke apa. Macam2 produk yang ada.
Baik yang sapu tenyeh dan kunyah telan. Semua ada.

Tapi Nadia still nak cadangkan SHAKLEE set kecantikan dan kesihatan kulit ni.

[SEBAB]
Yang (1) sebab ianya HALALAN TOYYIBAN dan MENDAPAT KELULUSAN KKM.

Yang (2) ianya SEMULAJADI, kalau ada soalan semulajadi sangat ke?
Nanti Nadia kupas kat entri lain

Yang (3) Ia bukan setakat merawat kulit dr luar tapi dalaman, bukan saja setakat rawat kulit muka tapi semuaanyaaaaa

Yang (4) Ia sangat2 berbaloi. Beli 1 set, untuk 4 bulan terus pada kadar hargs yang anda mampu milik.

Amacam? Eager to know more.
Tada ~~~~

------------------

Set Kecantikan dan Kesihatan Kulit mengandungi 4 vitamin penting iaitu -
1) Vita E Complex
2) Bcomplex
3) Vita C
4) ESP

Secara ringkas, VITA E COMPLEX melambatkan penuaan, membaiki parut, mengurangkan kedutan, memulihkan tekstur kulit.

Manakala B COMPLEX melembapkan, menglowingkan kulit, melancarkan peredaran darah, naikkan seri wajah dan anti- stress.

VITA C membentuk kolagen secara semulajadi, menganjalkan kulit, dan mencerahkan kulit.

Dan ESP yang femes adalah utk meransang pembentukan otot  dan membaik pulih sel / tisu rosak.

Wah. wah. wah!
Best kan.
Dahlah berbaloi.
Mungkin sebelum ni dah putus asa nak cuba apa2 produk jadinya, kena try Shaklee dulu.
Mana tahu kan?

Boleh roger saya laju2 tau!
Konsultasi percuma :)

Pengedar Sah Shaklee
Nadia Syakila
1028241
013 2558600

Wassalamm.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign