Si Mah, Suami Curang dan Projek Isteri

2:09 pm

Assalammualaikum,
Selamat petang dunia blogger.
Hola Holi si hensem dan cantik!
Hari ni, nak membebel pasal Si Mah , Suami Curang dan Projek Isteri Comel..

Panjang benar tajuk entri ye.
Jadinya, mesti ramai yang dah tahu pasal kisah si Mah dan suaminya kan.
Dan siap la ni, ada surat balasan pulak dari si Mah.

Memang suaminya tu memanggggg ....................................
-sambung sendiri-

Tapi Alhamdulillah, si Mah dah join Shaklee dan ambil set slimming dam set kulit cantik macam Zulaikha.

Ayoyo....mesti dalam fikiran tu kata, apalah yang si Nadia ni merepekkan.
Kalau tak faham, refer GOOGLE kisah :
1) Mah dan suami curang
2) Surat balasan Mah

----------------------

Habis cerita Mah, sambung cerita Nadia. Saya sama sekali tidak menyebelahi suaminya, sungguhpun begitu dgn viralnya kisah Mah ni. Ia sedikit sebanyak memberi pengajaran pada saya yg bergelar isteri untuk cakna dengan penampilan diri. Bukan setakat luaran dalaman zahir batin malahan rohaninya juga :)

Dengan itu, lepas fikir2.
Bersama dengan seorang kawan, kami akan menjalankan #projekistericomel dari masa ke semasa dgn bermisikan isteri solehah, sihat dan cantik.

Nothing special, cumanya kami akan kongsikan segala tips dan isunya di blog Nadia Syakila dan instagram @nz_venture - yang mana baik, ambillah dan sebarkan lah pada yg lain.

Dan jikalau anda berminat mengikuti projek kami, follow kami di blog dan IG sekarang. Dan  segala pencarian boleh menggunakan #projekistericomel

Doakan kami berjayaaaaa!
Wassalammm.

You Might Also Like

0 comments