Followers

20 November 2014

Spontaneous Thursday : Follower VS Reader

Assalammualaikum,
Selamat pagi Khamis yang indah!
Pagi ni nak mengomel entri yang santai sungguhpun isu ni macam agak berat...

Rakan blogger,
Antara follower dan reader mana yang korang rasa lg memberi impak dalam blog korang?

Follower ramai?
Atau reader ramai?
Atau yang terbaru, tukang share ramai?

Nadia pernah kupas isu ni di blog lama.
Ingat lagi, masa tu nama blog - Blog Si Pengembara.. Heeee.

Zaman remaja dulu la.
Tapi wallahualam, page tu hilang dari dashboard. Memang tak boleh cover ke apa, semua tak boleh.
Tapi itu tak bermakna Nadia berhenti, setup a new blog ! Tadaaaaaa.

Back to isu, kalau #20cent Nadia, lg penting reader. Follow tak semestinya baca, betul tak?

Atau pendapat korang, cane?
Jom meraikan pendapat.

Continue kan lah ye..........


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

2 comments:

  1. bagi saya la. .reader lebih penting dr follower, ,follower cuma angka. . :D

    ReplyDelete
  2. bg fina juga readers lagi penting dari followers.. peace

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign