Set Kesihatan Kanak - Kanak Shaklee

2:30 am


MEALSHAKE

Mealshale sangat sedap, berkhasiat dan mudah disediakan. Perisa Vanilla yang enak membuatkan kanak-kanak gemar dengannya. Ia mengandungi 19 Vitamin dan Mineral penting dan 9 Asid Amino yang perlu. Merupakan sumber tinggi dalam kandungan serat dan protein, tinggi kalsium dan renda glisemik indeks. Mealshake bertindak sebagai nutrien asas dalam tumbesaran kanak-kanak. Iamemberikan tenaga secara konsistensi, menyokong sistem imun dan mengekalkan kesihatan secara keseluruhan.


OMEGA GUARD

Merupakan minyak ikan yang melalui Proses Penyulingan Proprietari Tiga Molekul dimana ia menyingkirkan bahan kontaminasi seperti arsenik, merkuri, kadmium, dioksin dan PCB. Proses ini juga bertindak menindas pembentukan lemak trans merbahaya dalam menghasilkan minyakikan yang sihat. Ia juga menghasilkan bau dan rasa ikan yang minima.Kandungan DHA di dalam minyak ikan Omega dapat mengaktifkan sel-sel otak dan meningkatkan keupayaan minda di kalangan kanak-kanak.


LECITHIN

Bertanggungjawab untuk fungsi otak biasa termasuk daya ingatan dan menajamkan minda. Ia juga berindak sebagai pengemulsi dengan mengeluarkan lemak berlebihan dari badan, menghalang obesiti dan penyakit kardiovaskular lain.


B – COMPLEX

Vitamin B membantu dalam metabolisme, perkembangan kognitif dan pembentukan sel. Kekuarangan Vitamin B sering dikaitkan dengan fungsi kognitif yang lebih rendah dan anemia.


VITALEA CHEWABLE

Membekal 19 jenis vitamin dan mineral penting bagi menyokong tumbesara sihat dan sistem imun.

------------------------------------------------------------
With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Shaklee Independent Distirbutor
ID 1028241  | 013 255 8600   | nornadiasyakila90@gmail.com

You Might Also Like

0 comments