Followers

22 January 2015

5 Tawaran Bonus Shaklee

Assalammualaikum semua.
Selamat pagi ! 

Alhamdulillah, Allah masih pinjamkan nikmat nyawa dan sihat.
Jom bukak story, hari ni nadia nak cerita pasal tawaran bonus Shaklee.

Mesti ada yang tertanya-tanya, apa je yang Shaklee tawarkan?
Berbaloi ke? Macam tak nampak je..

Hahaha, meh sini nak cerita banyak ke idok. Sangat banyak !
Dan semua orang ada PELUANG untuk dapatkannya. Tak kisahlah kita ni kerja besar ke pandai ke belajar takat SPM ke, semua orang ada PELUANG untuk dapat.

SEMUA ORANG ADA PELUANG YANG SAMA ;) 

Dalam bisnes Shaklee JIKA anda bekerja keras dan tidak mudah putus asa, kita sangat - sangat berpeluang untuk mendapatkan 5 BONUS ISTIMEWA DIBAWAH :

- Bonus jualan individu (personal bonus)
- Bonus jualan kumpulan (net personal bonus)
- Bonus kepimpinan (leadership bonus)
- Bonus insentif coordinator
- Bonus kereta (car bonus)

Dan yang paling penting, semua bonus di atas adalah dalam bentuk CASH.
Katakan bulan ni perform, bulan depan masyuk da !
Takde istilah pulak yang kita buat upline dapat.

DALAM SHAKLEE, anak cucu boleh potong mak tau.
DOWNLINE boleh potong upline berdesup desap je ok.

Tapi masih lagi ada orang nampak Shaklee ni macam bisnen lekeh - lekeh ea?
Hahaha, ruginya awok.

Apa kata PM Cery :Oh mungkin phasa awal bisnes Shaklee ini busynya seperti orang tak cukup tanah, macam2 kena buat online, offline, sengkang mata kena update blog, study produk,blogwalking, fb-walking, coaching, mentoring, bonding, networking, self-talk,RCA.. tapi hasilnya kecil pada peringkat awal.

Mungkin itulah harga yang perlu dibayar di awal kembara jutawan.
Yelah, kalau semua benda senang - mesti ramai kan orang yang dah jadi kaya?
Dan tak perlu terima BR1M lagi?

Haaa, bestkan bonus Shaklee.
Lagi best bisnes ni, tak perlu pun modal sampai beratus beribu.
Takde pakej A , takde pakej B ke apa.

RM 75 SEUMUR HIDUP
dan bagi nadia, nadia wajibkan sesiapa yang nak join bisnes ni at least consume mana-mana produk Shaklee..

Bila dah consume, dah rasa double triple best.
Mestilah jatuh cinta dan dengan mudah awak akan share kat orang !
Dari hati sampai ke hati gituuu..

Bagi sesiapa tercari - cari nak buat side income, fully time bisnes yang sangat - sangat kurang risiko disamping menjaga kesihatan diri dan orang tersayang.

Dengan KADAR SEGERA, 
PM nadia sekarang atau whatsapp je ok.
Nadia nak sangatttt banttuuu !


---------------------------------

With love,

Nadia Syakila

Happy working at home wife

Shaklee Independent Distributor
ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


Ini award PM Cery. I will be MASTER NADIA SYAKILA soon, in dis year !






♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign