Followers

28 February 2015

Group Info Umum Shaklee by Nadia Syakila

INI ADALAH STICKY POST
SILA KEBAWAH UNTUK ENTRI TERBARU


Assalammualaikum semua,
Selamat malam..

Waduh, waduh !
Tahniah JDT sebab menang dalam piala Sumbangsih.
Tahniah juga buat Pahang ya.
Adat pertandingan ada menang ada kalah, tak gitu ?

Baiklah, 
hari ni nadia nak ajak korang (yang mana berminat)
untuk join group whatsapp by nadia ni.

Pasal SHAKLEE of kos !
Dont worry dear, PERCUMA !
Lelaki ke perempuan ke semua boleh join ~ tak kisah !

Yang pasti, syaratnya ialah
ANDA BUKANLAH SEORANG AHLI SHAKLEE ye.

--------------------------------------

Kenapa tiba - tiba nadia nak buat group ni ?
Sebabnya, nadia pasti ramai orang yang tahu lagi pasal Shaklee dan keperluan nutrisi untuk badan,  betul tak?

Group ni bukanlah semata - mata nak cerita pasal Shaklee je, 
Tapi nadia akan share juga pasal vitamin + info nutrisi + tips kesihatan.

Setiap hari 1 perkongsian, nadia hormat privacy kalian..
Jadi takdelah kejap2 nak post ye dak? 



































best ni.
bukan kena bayar pun tau.

kalau nak, 
whatsapp je nadia ok.
kalau nak tinggalkan no telefon terus kat sini,

ponnnn boleeeehhh kalau tak kisah tang privasi.

im waiting you :)

--------------------------------------

With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Facebook : Nor Nadia Syakila
Shaklee Independent Distributor

ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

  1. Salam perkenalan sis. Jemput singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign