Tips Berhenti Merokok Secara Semulajadi

11:42 pm


Assalammualaikum Wbt,
Selamat malam semua :)

Hari ni nak cerita pasal isu sensitip dan hangat !
MEROKOK ~ senang cerita, semua orang tahu yang merokok ni bahaya.
Membahayakan kesihatan diri sendiri dan orang di sekililing ~ betul tak?

My husband perokok tegar sejak berumur 12 tahun.
Lama kan, sampai sekarang - masih lagi.
Namun dah semakin kurang dan kurang.
Setiap hari nadia akan bekalkan 3 warna vitamin pada dia.
Dan yang terbaru nadia bekalkan dia dengan Garlic Complex.

Alhamdulillah, semakin kurang merokok dan semakin sihat badan.
Cuma kembang je sebab bini asyik suap makan. hahah !


Ok, sebelum teruskan lagi - jom tengok sepintas lalu apa benda 
yang penting untuk berhenti merokok ni.


















Sekali bahasa seberang daaa. hee. asalkan faham ye.
Nampak tak tu ? Ganti kebiasaan MEROKOK dengan SUPPLEMENT.
Tetapi percaya ataupun tidak, dengan pengambilan suplemen INI anda dengan semulajadinya akan berhenti merokok !!!!!

Percayalah :)
Tengok testimoni dulu jom !








Dan lagi , yang terbaru tadi.
Warga Shaklee Family nadia pon ada up satu status !
Suami dia dah mula rasa pahit dengan rokok !






Ya Allah, penyelesaian dah ada depan mata.
Tak perlu nak gaduh - gaduh nak minta diorang berhenti merokok.
Heeee. kan dah ada cara dia.

KHAS UNTUK PEROKOK !
Nadia kena dapatkan 1 untuk encik suami walaupun dia dah tahu rahsia ni.
Bagi la senyap - senyap ye.







Jom hadiahkan pada diri sendiri dan yang tersayang.
Berhenti merokok secara semulajadi. Tanpa sebarang bahan kimia.
Memulihkan terus !

Untuk info lebih macam nak tahu harga , cara makan dan macam - macam lagi. 
Terus roger nadia ok. Nadia nak sangat bantu korang ni, lebih - lebih lagi isteri yang dilema macam Nadia ni.




JOM BEBASKAN DIRI DARI ROKOK


With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Facebook : Nor Nadia Syakila
Shaklee Independent Distributor
ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com

You Might Also Like

4 comments

  1. naseb baik dpt husband yg bukan kaki rokok :)

    ReplyDelete
  2. wah..manyak huntung..hehe..saya pn tgh plan2 nak bhenti merokok .masih di peringkat perancangan..blum smpai d peringkat perdana menteri..huhuh

    Read My Recent Post " Phone Aku Dari Zaman Dulu Hingga Zaman Sekarang "

    ReplyDelete