Followers

29 January 2015

Tips Berhenti Merokok Secara Semulajadi


Assalammualaikum Wbt,
Selamat malam semua :)

Hari ni nak cerita pasal isu sensitip dan hangat !
MEROKOK ~ senang cerita, semua orang tahu yang merokok ni bahaya.
Membahayakan kesihatan diri sendiri dan orang di sekililing ~ betul tak?

My husband perokok tegar sejak berumur 12 tahun.
Lama kan, sampai sekarang - masih lagi.
Namun dah semakin kurang dan kurang.
Setiap hari nadia akan bekalkan 3 warna vitamin pada dia.
Dan yang terbaru nadia bekalkan dia dengan Garlic Complex.

Alhamdulillah, semakin kurang merokok dan semakin sihat badan.
Cuma kembang je sebab bini asyik suap makan. hahah !


Ok, sebelum teruskan lagi - jom tengok sepintas lalu apa benda 
yang penting untuk berhenti merokok ni.


















Sekali bahasa seberang daaa. hee. asalkan faham ye.
Nampak tak tu ? Ganti kebiasaan MEROKOK dengan SUPPLEMENT.
Tetapi percaya ataupun tidak, dengan pengambilan suplemen INI anda dengan semulajadinya akan berhenti merokok !!!!!

Percayalah :)
Tengok testimoni dulu jom !








Dan lagi , yang terbaru tadi.
Warga Shaklee Family nadia pon ada up satu status !
Suami dia dah mula rasa pahit dengan rokok !






Ya Allah, penyelesaian dah ada depan mata.
Tak perlu nak gaduh - gaduh nak minta diorang berhenti merokok.
Heeee. kan dah ada cara dia.

KHAS UNTUK PEROKOK !
Nadia kena dapatkan 1 untuk encik suami walaupun dia dah tahu rahsia ni.
Bagi la senyap - senyap ye.







Jom hadiahkan pada diri sendiri dan yang tersayang.
Berhenti merokok secara semulajadi. Tanpa sebarang bahan kimia.
Memulihkan terus !

Untuk info lebih macam nak tahu harga , cara makan dan macam - macam lagi. 
Terus roger nadia ok. Nadia nak sangat bantu korang ni, lebih - lebih lagi isteri yang dilema macam Nadia ni.




JOM BEBASKAN DIRI DARI ROKOK


With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Facebook : Nor Nadia Syakila
Shaklee Independent Distributor
ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

4 comments:

  1. naseb baik dpt husband yg bukan kaki rokok :)

    ReplyDelete
  2. wah..manyak huntung..hehe..saya pn tgh plan2 nak bhenti merokok .masih di peringkat perancangan..blum smpai d peringkat perdana menteri..huhuh

    Read My Recent Post " Phone Aku Dari Zaman Dulu Hingga Zaman Sekarang "

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. berhenti jangan tak berhenti.
      boleh......

      Delete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah. Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign