Followers

9 February 2015

Love Story : Mat Dya | Part 2



Tak baca lagi part 1 ? Sila klik bawah.

Love Story : Mat Dya | Part 1


4 Julai 2010
Engangement Day

Inilah hari pertama dua buah keluarga bersua muka, series !
Sebelum ni memang tak pernah , sama ada mereka ke Melaka ataupun nadia dan keluarga ke Batu Pahat, Johor. Rare kan?

Majlis yang cukup ringkas, pada asalnya nadia dan suami memang tak bercadang nak tunang dalam masa terdekat. Tapi entah macam mana boleh timbul idea tu.

Agendanya majlis kecil kami pada hari tu antaranya ;
Suai kenal, makan - makan, sarung cincin sebagai tanda.
Even takde bincang pun bila nak walimah. Kira nak main cop2 dulu kot. heheh.

Layan gambar beberapa kerat ni ya.



My simple make up daripada MUA terhebat dunia.
Mak Nadia ! Alhamdulillah, masa ni mak sihat lagi. Mak sangat suka dan aktif !



Ini antara sahabat yang hadir, ada juga kawan - kawan UIA nak datang, tapi taknak susahkan diorang sebab majlis nadia sangat - sangat simple. Hantaran pun takde ko !
Thats my ayah style, simple !



Datang - datang terus menjamu selera, sebabnya dari jauh kan.
Masa tu pulak tengah hari , memang lapar. Tengok tu sebelah kak ngah (baju biru) tunduk dan sopan je makan. haha !



Alhamdulillah, selesai :)
One step closer kata ko !

Begitulah serba sedikit, sangat sangat simple, 
tapi nadia bahagi, terima kasih Allah dan mak ayah.

-
-
-
-
-

Nampaknya LOVE STORY : MAT DYA akan bersambung ke part 3 jugak.
untuk cerita lagi pasal dugaan bertunang selama 4 tahun, lama ke idak?
haaaa. dahlah jauhhhhhh !


stay tuned, thank you lovelies sebab sudi baca.
pray for us.


Dengan cinta,
Nadia Syakila
Happy working at home wife
Facebook : Nor Nadia Syakila
013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

  1. hallaaaaaaaa nyomel! 4 tahun bertunang? tapi dah tawennnn hahahaha

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign