Followers

26 March 2015

Diari Suri Rumah

Diari Suri Rumah

Promote Your Page Too

Assalammualaikum,
Baiklah ~ hari ni nadia tak nak mengomel panjang tau. Tapi nadia nak ajak kalian semua like page kat atas, boleh tak?

DIARI SURI RUMAH
Sebenarnya macam ni, page kat atas ni nadia buat sendiri untuk kumpul segala tok nenek resipi, share yang berlambak - lambak dalam fb tu kan. Nak share kat wall sendiri rasa terlampau banyak pulak kan, heeee.

Jadi kita buat la page ni untuk kemudahan nadia dan semua orang.
Dalam masa beberapa hari, mencanak2 orang like tau.
Semoga kalian dapat manfaat la ok dari segala perkongsian kat sini.

LIKE LIKE LIKE LIKE

Eh, jangan lupa add friend nadia ok.
Salam perkenalan !

======================================

Dengan cinta,
Nadia Syakila
Happy working at home wife
Facebook : Nor Nadia Syakila
013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign