Followers

30 March 2015

Get Clean Water Pitcher

Assalammualaikum,

Alhamdulillah, kejap je masa berlalu.
Tak lama lagi nak masuk bulan April ~ dah masuk 5 bulan dah nadia hidup sendiri dengan suami tercinta. Banyak benda juga yang nadia belajar ni.

Korang, hari tu nadia dah share pasal ''kegilaa'' seorang isteri bernama nadia syakila ni kan dalam memenuhkan aset alatan dapur dia kan?
Ok, nadia dah dapat AVON MASTER COOK yang super duper best tu.
Kalau korang nak tahu review nadia, pergi sini.

Kononnya lepas tu, 
nak kumpul benda lain ~ tapi lepas tengok benda alah ni.
Nadia tak jadi nak kumpul benda lain, nadia nak dia dulu.
Apa yang nadia nak?

GET CLEAN WATER PITCHER
Apa benda ni ? Cek gambar dulu jom.





















Haaa, inilah yang nadia cakap.
Penapis air atau dikenali sebagai GET CLEAN WATER daripada SHAKLEE
Kenapa nadia nak sangat ye benda ni?

Sebab yang pertama ialah nadia tak dapat sumber air yang bersih.
Kat sini, kebanyakkanya penapis air yang biasa kat kedai tu RO.
Jadi rasa nya lain dan nadia tak pasti kebersihan dia.

Yang keduanya,
Nadia dan suami kuat minum air masak ni,
dalam sehari nak boleh habiskan dalam 3 liter dan suami dalam 2 liter.
Jadi kalau dikira2 balik, memang lebih jimat dengan adanya penapis air ni.

Dan yang paling ialah,
ia portable ! Nak pergi mana - mana nanti senang, tak perlu dah nadia nak beli air mineral ke apa, bawak je benda ni, tadah air paip dan minum.

Eeeeewwww? tak masak?
Jangan risau, penapis air Shaklee ni 99% berkesan menapis kuman bahkan semua jenis chemical mcm klorin, plumbum semua. 






















Ha, ini komponen dia tau.
Kita boleh dapatkan set penapis air untuk dua pilihan.

Pilhan pertama
a) Jug
b) Housing kit
c) 1 Penapis

Pilhan kedua
a) Jug
b) Housing kit
c) 4 penapis

Kalau tanya nadia, mana lagi worth it.
Nadia prefer pilihan kedua kalau ada rezeki lebih.
Sebab sangat jimat.

1 filter boleh menapis sehingga 303 liter @ air.
Then, dia tak perlu guna elektrik dan yg paling best ada ni.
Penanda aras automatik !
















Senang kan?

Nadia memang highly rekemeeeen sangat dekat kawan - kawan yang ada masalah nak dapatkan sumber air bersih, jenis tekak tak boleh minum air rasa klorin dan adik2 uni ke kolej ke yg sokmo kena beli air mineral dan bawak naik bilik / hostel.

Ada ni kan senang ?

Kalau nanti, sekiranya korang nak tahu pasal harga,
apa - apalah pertanyaan, anything !

Roger nadia ok.
Bawah ni nadia bagi details siap2 tau.

>
>
>

Dengan cinta,
Nadia Syakila
Happy working at home wife
Facebook : Nor Nadia Syakila
013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign