Followers

10 April 2015

Motivation & Recognition Rally

Assalammualaikum,

Alhamdulillah.. 
hari ni berkesempatan nak tulis blog sampai habis.
dua tiga menjak ni selalu mood menulis macam di carik carik tau,
walaupun sebenarnya banyak benda nadia nak kongsikan dengan kawan2 ni ha.

Baiklah, hari ni nadia nak share pasal MOTIVATION AND RECOGNITION RALLY.
Siapa anjurkan? Haruslah Shaklee betul tak?
Dah nadia ni Shaklee Independent Distributor yang anda-anda boleh percayai, inshaAllah.

Apa benda sebenarnya ni ea?
motivation rally ni adalah majlis dimana Shaklee meraikan leader yang naik rank bersama - sama dengan pengedar Shaklee di kawasan2 tertentu. Contohnya macam sekarang ni nadia ni kira kawasan Melaka la.

Ada majlis penyampaian sijil , ada perkongsian daripada master dan last sekali makan - makan, haaa. part ni yang best. memang lambakan makanan ok. tak terhabis2 pulak tu.
dan semuanya adalah FREE !!

Jom kita share gambar sikit nak? 


Bread pudding yang sangat yummy ! 


Ada mee goreng, makaroni cheese, pizza roti jala dan ayam bako !


Barisan Supervisor Melaka, ada lagi ramai kot !

Tada ! Suami nadia datang masa ni, tapi dia ni pemalu.
Takpelah, nadia naik dengan anak buah je.
Nanti nadia naik stage as COORDI dan keatas dia wajib naik !



Here is SPARKLE Empire yang dibawah SENIOR COORDI Athirah (yang tudung coklat baju pink)
Mak nadia yang beg merah, SENIOR SUP Farah dan Nadia yang comel2 tu.

Alhamdulillah, dalam ni bukan setakat ada WORKING AT HOME WIFE ok, yang jadi cikgu as kerjaya pon ada.
Siapa kata bis SHAKLEE menghalang kita kerja? Pilihan di tangan kita, pilihlaaaah !


Sangat best ! Alhamdulillah sebab Allah bagi nadia peluang !!
Ada lagi banyak gambar sebenarnya, tapi kan dalam album fb.
Nak tengok? 

> SHAKLEE MOTIVATION & RECOGNITION RALLY <

Semua orang boleh tengok k, nadia dah public kan.
Sehingga ketemu lagi !

===================================================
Join me,

♥ Nadia Syakila
Happy working at home wife

Facebook : Nadia Syakila
Shaklee Independent Distributor
ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign