Followers

24 May 2015

Aku & Spa ? Macam tak percaya !


Assalammualaikum,
Sedapnya kalau hujung-hujung minggu macam ni dapat relaks berfacial masker bagai kan?
Ahhh, nak nak kalau anda seorang suri rumah kemudian dalam masa yang sama berkerja juga, seronoknya dapat relakskan diri.

Jangan risau, nadiaaa pun macam tu, walaupun daku hanya suri rumah.
Percayalah, sebagai suri rumah dan nak2 yg kerja in the same time memang kita perlukan spa bagai ni selain short escape. 
Ok, bukan suri rumah je, semua wanita la.
yang belajar ke yang kerja ke, dah kawen ke belum ke,
betul tak?

Baiklah, back to the topic nak cerita kat atas.
Nadia dan spa ? Nadia memang suka sangat spaaa oh hoi !
Memang dari zaman sekolah membawa ke zaman u, memang akan ada dalam setahun tu untuk pergi spa, sama ada berurut atau facial.

Tapiiii, awal bulan lepas dapat tawaran pelik sikit la.
Tawaran yang sangat2 nadia tak boleh nak tolak sebenarnya.

BUKA SPA BERGERAK TANPA KEDAI DENGAN MODAL YANG SANGAT RENDAH 
KELAS DAN PRAKTIKAL PERCUMA ! MARKETING STRATEGY FREE !

Haaaaa? kalau siapa kaki spa dan ada bisnes minded sikit2, 
kalau peluang ni datang kat korang, ape perasaan?
haish. memang tak boleh tolak hooooi !
Nadia terus grab je benda tu.
Pergi belajar kat rumah mentor kat Bangi, 
FREE okeyyyy ! mula2 nadia kena jadi model, kemudian nadia pulak belajar.
memang rasa nak tidurrrr sangat..

Meh cuci mata tengok gambar masa training !

Kawan ni dah nak lelap dah tau, seronok sangat ! serius !
Ini pulak masa nadia di facial kan. haisssh.
Nasib baik masa ni tengah belajar, kalau tak dah lolap da..

Lepas je kelas dan praktikal pasal facial ni selesai,
kami ada lagi satu slot untuk permasaran aka marketing termasuklah strategi.
Entahlah, nadia rasa tak tahu dah kat mana nak dapat kelas + praktikal dan ilmu PERCUMA macam ni, busuk2 pun kalau pergi kelas SPA or facial berbayar kena bayar lebih kurang RM400- RM500 untuk 1 hari. Ini PERCUMA !

Konsep dia pulak ialah HOME / MOBILE SPA.
Memang sangat mudah untuk di adakan, tak perlukan kedai dan peralatan yang banyak.
Produk dan kelengkapan macam ni je.



Daaaan makanya, 
tanpa berfikir panjang lagi. 
Nadia terus set up semua benda !
Maka terhasillah...


Tadaaaaa, jangan lupa follow oke.

Secara umumnya, spa nadia akan based di Segamat (sekitar area Batu Anam, Gemas)
Boleh datang rumah dan boleh set up appointment untuk nadia kerumah kalian.

============================

Untuk tempat - tempat lain, memang nadia sangat tengah nak cari agent ni.
Kalau korang atau ada kawan2 yang memang passion dalam area ni, 
boleh inform or roger nadia ok?
Modal dia tak sampai RM 1K pon taaaau, percayalah !

INSTAGRAM : @syakila.beautysanctuary

Terima kasih :)
Doakan nadia semoga dipermudahkan segala urusan ye..


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign