Followers

15 June 2015

Shaklee National Conference 14/15

Assalammualaikum,
Hai dan hello hello. 
Lama betul nadia tinggalkan blog ni berhabuk.
Tapi yakinlah, sebenarnya dah lebih 5 cerita yang nadia senaraikan untuk perkongsian sesama kita tau. 

Semoga ianya memberi manfaat secara langsung atau tidak langsung.
Kalau bagi manfaat, jangan lupa share pada teman - teman ok.


































NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE
Apakah ini ?

Baiklah, setiap tahun Shaklee akan adakan NC ni tau untuk semua leader dan member Shaklee seluruh Malaysia, in fact non member pun boleh je sertai NC dia ni. 

Senang cerita,
waktu NC ni lah leader dan member yang efisien dan aktif akan diraikan.
ada macam2 anugerah macam PRESIDENTIAL MASTER, MILLION EARNER (bonus dia sebulan juta okkkeeey) dan macam - macam lagi.

































Selain tu pulak, ada perkongsian motivasi daripada leader yang hebat.
Kebanyakkan yang sudah pun mempunyai kerjaya tetap dan memang tak suka MLM,
dan akhirnya jatuh cinta dengan Shaklee ~ sebab apa? MLM Shaklee bukanlah sistem yang orang dok gembar gemburkan upline rehat je downline keja.

Contohnya macam salah seorang master di atas adalah seorang lawyer yang sangat komited dengan kerja beliau, sampai satu tahap nak on the way delivery baby tapi masih boleh jawab panggilan telefon tau. haaaa ?

tapi as isteri dan seorang ibu,
big why beliau adalah untuk membesarkan anak dengan tangan sendiri,
sebab dia sangat sedih melihat anaknya lebih rapat dan manja dengan orang lain selain diri nya yang melahirkan anak tu. 

Berbalik kepada cerita MLM,
Shaklee sangat adil dan telus,
Downline boleh potong mak apak dia bila bila masa dia nak ok.
Haaaa ? Nampak tak kat situ ?
Nak info pasal latar belakang bisnes Shaklee ?
Baca ni >>> Adakah MLM Shaklee patuhi Shariah?
















Dan yang paling best ialah,
untuk sesiapa yang aktif je setiap bulan,
dia akan dapat LOCAL TRIP PERCUMA dan 100 % SPONSORED BY SHAKLEE

di sini, di mana ? Di PALACE OF GOLDEN HORSES !

Mewah ke tak mewah eh?
Memang orang kata perit jerih bisnes kita tu dibayar dengan servis yang tidak berbelah bahagi tau. Dapat trip ni satu hal, duit makan untuk ketiga2 hari dia bagi lagi.

Nadia pasti akan kejar trip ni tahun depan.

Nak berhoneymoon di Sunway pulak tahun depan,
inshaAllah !

Nak tengok lambakan gambar tak ?
Ha, macam2 lagi benda best tau.

Ada ELLA, ada pemeriksaan kesihatan percuma, dapat kolagen powder percuma,

eh macam macam la.

Klik klik klik SINI






















Dan terima kasih nadia nak ucapkan kepada my #bestfriendduniaakhirat untuk menaja tempat tidur nadia sepanjang 4 hari berada di sana. 
Haa, kiranya nak kata nadia naik Kuala Lumpur bukan semata untuk National Conference Shaklee ni je tapi untuk beberapa urusan lain, yang akan nadia ceritakan di entry akan datang tau.

Banyak lagi nak cerita ni,
pasal makan Korea la, makan kat Putrajaya la. eh ! banyak !
Sabar menanti.

XOXO
♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign