Followers

10 September 2015

Review The Walking Beauty Project

Assalammualaikum semua,
ya Allah ! lama gila nadia tak bertinta dalam blog nadia ni.
seriesly lama ok.

Hari ni nadia nak review sikit, eh banyak.
Sebelum tu nak ajak korang throwback jap,
ingat tak entry nadia yang bertajuk Aku dan Spa tu?
Kalau belum baca lagi, meh nadia cerita sikit. 

Dalam tu nadia bagitahu betapa teruja nya nadia pergi training spa,
dan alhamdulillah dah buka my own bisnes dalam spa ni ha.
Jangan lupa like my page tau dan simpan siap my no telefon 013 240 8600.

THE WALKING BEAUTY PROJECT 
Ini adalah projek spa bergerak yang simple, fun dan best gila.
Sebab apa nadia cakap macam tu ?

Sebabnya projek ni dia nak bantu wanita / lelaki or mana2 individu yang nak jana pendapatan secara sampingan atau utama SETIAP HARI !

Mana taknya weh, dengan projek ni kan kita akan dapat duit harian dan duit bulanan, 
1 bisnes tapi dua income. haaa ! macam mana tu ?

Dan nadia mmg galakkan sangat pada korang - korang yg kat luar sana, 
yang memang bercita2 nak bukak spa sendiri tapi korang macam blur dan takde modal yg cukup, ha !! inilah platform nya.

KEISTIMEWAAN
Apa keistimewaan projek ni ?

Nadia bagi situasi ok, kalau orang tu nak buka spa.
Then dia akan hadiri kelas right ? Lepas tu dapat sijil dah boleh running spa sendiri, betul?
Tapi kita kena survey produk apa nak guna, nak kena buat poster / promosi sendiri, kemudian kena fikir macam2 untuk dapatkan kreativiti.

Lagi pulak bila ada masalah, kita akan mereput seorang diri sebab tak tahu mana nak dapatkan motivation or nasihat dr orang yg experience benda yg sama? betul ?

TAPI in dis project, korang takkan hadapi tau masalah ni.
sebab apa ?

✔ Bimbingan & Support Group yang berterusan secara PERCUMA
✔ Modul Latihan secara PERCUMA
✔ Sijil Penyertaan secara PERCUMA


Best sangat kan ?

Every week boleh dikatakan kami akan ada kelas dan meeting untuk brainstorm macam2 benda, sangat happening dan productive. syiook oh !

Oklah, nadia tak nak cerita banyak2 lagi.
Apa kata korang tengok our promosi video yang dibuat oleh IT TEAM (ada it team sendiri yang tak dibayar tau) pasal projek TWB ni di MELBOURNE !

Dan yes, kami akan ke Melbourne next year.InshaAllah.





Daku sudah terbayang lah. hehehe.
Okey, kalau awak2 nak info lebih boleh add nadia di facebook > SINI 
ataupun whatsapp nadia di +6013 2408600 tau.









































Be part of us !
A Certified Beautician & Spa Trainer

Wallahua'lam.



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign