Followers

6 February 2017

Nadia Syakila in 2017



























Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, hai hai dan hello untuk semua 

 dan hai hai untuk sahabat blogger dan pembaca yang sudah lama nadia tak ketemu. Apa khabar? Semoga kalian sihat, sentiasa ceria dan bahagia bersama yang tersayang.

Rindu nak berblog weyh !
Rindu nak share dan mencoret pasal kehidupan, info dan paling penting rindu nak kongsi dengan korang pasal Shaklee ! Banyak benda-benda baru yang nadia belajar dan baru tahu yang nadia nak share dengan korang kat sini.

Banyakkkk yang nak !
Tapi memang kena berperang dan curi masa yang nadia tak dan nak buat.
Salah satunya macam contoh ni. Dah sebulan lebih masuk tahun 2017 tapi baru nak buat post welcoming pasal tahun 2107.

Okaylah kan?
Better late than never. 
Sayang gila nadia biarkan blog ni terbiar je, penat upah buat cecantik kan kan kan.

Okey then.
 Nadia Syakila in 2017 ~ still the same person 
Yet, want to be better and better !

 Masih menjadi PENGEDAR SAH SHAKLEE bagi negeri Melaka dan seluruh Malaysia
 Masih #SayaMakanShaklee dan #SayaJualShaklee dengan setia nak masuk tahun ke 4
 Masih berdua bersama suami tercinta (soon to have baby) doakan ya 
 Masih menjawat jawatan sebagai Pegawai Operasi di syarikat pertama nadia kerja
 Masih comel ~ itu yang pasti, heheheheh

Itulah serba sedikit perkembangan diri nadia untuk / buat masa ini.
Nadia berazam dan akan cuba sungguh2 untuk cari masa mencoret dan share dengan korang macam2 tentang my life, Shaklee, Beauty and Spa dan projek kucing nadia tu.

Okeylah. 
Nak berblog walking jap, lama dah tak exercise. Yeah yeah  

Ps : 
Untuk sahabat blogger, boleh la add nadia di Facebook ye.
Just add friend je kat my personal FB di sini Nadia Syakila 

Sehingga kita berjumpa lagi semua, Assalammualaikum 
♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila,blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign