Followers

4 November 2017

Buat duit setiap hari dengan Bisnes Spa Bergerak

Assalammualaikum semua, 
terima kasih sebab sudi menjengah ke blog Nadia Syakila ini. 

Korang korang korang, 
apa yang membuatkan korang tertarik dengan tajuk di atas ni ?
Buat duit setiap hari ? Atau Bisnes Spa Bergerak tu sendiri ?


InshaAllah, tahun 2018 adalah tahun ke 3 kot Nadia berbisnes spa bergerak secara separuh masa (Nadia masih bekerja ya) - apa yang Nadia nak cakap dengan korang adalah dengan adanya kemahiran spa ni. Korang boleh buat bisnes dan tawarkan perkhidmatan korang di mana sahaja korang berada. Seriusly guys !


Boleh dikatakan yang sebenarnya bisnes kecantikan ini terutamanya MOBILE SPA adalah perniagaan lubuk duit. Jadinya, sesiapa yang berminat boleh terus sambung baca. 

Korang yang tergolong daripada golongan dibawah pun WAJIB BACA SAMPAI HABIS YA.

 Wanita yang berhasrat untuk memiliki SPA sendiri suatu hari nanti 
 Wanita yang nak buka SPA tetapi tiada modal yang besar
 Wanita yang hendak menjalankan bisness tapi tidak tahu bisness apa nak buat
 Wanita yang berkerja dan ingin memulakan bisness secara part time
 Surirumah yang sedang mencari bisness yang boleh dijalankan hanya dari rumah
 Para graduanita yang masih menganggur
 Pelajar wanita yang ingin mencari duit poket untuk menampung perbelanjaan di kampus
 Pengusaha SPA sendiri yang dibelenggu dengan masalah hutang dan tiada pelanggan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hah, kalau korang  termasuk dalam ciri-ciri di atas, korang memang LAYAK untuk sertai KURSUS SPA BERGERAK BY THE WALKING BEAUTY yang awesome dan best ni !

Bulan ini (November 2017) ini adalah pakej untuk korang mulakan bisnes spa korang.
Dan jangan risau dari segi pemasaran dan sebagainya - Nadia sendiri akan ajar macam mana nak balik modal dalam SEBULAN dan ada PROVEN RESULT dalam seminggu je dah pulang modal. 

Anda akan belajar 5 courses + 1 advanced course
(Worth RM2500!)

✅ Facial Relaxing Treatment
✅ Body Scrub
✅ Sauna Herbs
✅ Aroma Milk Bath
✅ Foot & Hand Spa
❇ How to setup & running Mobile Spa

TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN LANGSUNG. ANDA BERSEDIA ?

Untuk apa-apa pertanyaan, 
korang boleh terus hubungi Nadia okey. 

Nak dapatkan testimoni atau info lanjut,
korang boleh je add / follow Nadia di FB & IG. 

Sehingga kita ketemu lagi !

~
Nor Nadia Syakila Jamal
Trainer #TWBMelaka
Owner #NSMobileSpa #SpaBergerakMelaka
+6013-2408600

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign