Kursus Spa Bergerak Termurah di Malaysia 2017

12:01 am

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.
Semoga korang dalam keadaan sihat dan baik-baik ya.

Korang. korang. oooo korang.
Ada sesiapa diantara pembaca Nadia mempunyai ciri - ciri seperti ini ----

  1. Bekerja
  2. Nak tambah pendapatan sampingan
  3. Berimpian nak berhenti kerja dan nak buat bisnes dari rumah
  4. Minat bidang kecantikan dan spa atau solekan
Kalau semua senarai semak kat atas korang jawab YA. 
Korang wajib untuk tahu berkenaan PROJEK SPA BERGERAK yang Nadia tengah buat sekarang sejak tahun 2015 lagi. 

Projek yang sangat BEST dan khas untuk WANITA.
Memang tak buka untuk lelaki.

Korang boleh buka bisnes spa bergerak korang sendiri dengan menggunakan NAMA KORANG dan yang paling penting dengan kos yang sangat rendah dan risiko yang sangat rendah !

Kita mulakan dengan apa yang ada ditangan.
Tak perlu buat pinjaman untuk buka kedai / spa atau beli alatan canggih canggih.

Dan percaya atau tidak - ramai (termasuk Nadia) jana pendapatan dengan spa ini paling minimun RM50/jam. Per jam ye 💞

Ini antara batch terawal join projek ini. Nampak Nadia?
Macam manalah boleh pegang sijil terbalik ya. 
Alhamdulillah. 
Dah nak masuk tahun ke 3 bersama The Walking Beauty dan mempunyai spa sendiri.
Memang sangat membantu dari segi ekonomi nadia tau.


Okey NEXT !
Nadia nak kongsi lagi, dah la projek ni best semua kan.
Dan yang paling best adalah pada BULAN NOVEMBER ini, korang yang berminat nak belajar kemahiran spa boleh dapatkan MODUL serenda RM 99 ! Serius ar. 

Nadia yang belajar ambil sijil pun makan masa 6 bulan dan duit keluar banyak tau.
Ni ada ILMU RM99 tu. Rugi kalau korang korang tak grab tau.

NAK TAHU APA PAKEJ TU - KORANG TERUS KE LINK NI OKAY.
KALAU BERMINAT TERUS JOIN - DAH TERDETIK DAH TU 😊

--------------------------------------->>>>

Semoga bermanfaat tau.

You Might Also Like

0 comments