Followers

3 November 2017

Sekajap Masa Berlalu


Assalammualaikum, selamat sejahtera buat semua. 

Nadia doakan korang yang sedang membaca entri ini dalam keadaan sihat walafiat, ceria dan gembira dan semoga urusan korang dipermudahkan oleh Allah. 

Selamat datang November.
Sekejap je kan dah nak hujung tahun 2017. Rasa macam pantas gila masa berlalu. 
Tahun 2017 umur Nadia dah 27 tahun, sedar tak sedar dah nak masuk tahun ke 2 bekerja dan nak masuk tahun ke 4 menjadi puan. Allahuakbar ! Dan pelbagai lagi perkara yang memang akan jadi panjang lebar untuk dihitung. 

Korang macam mana guys? Up down kehidupan itu biasalah. 
Tapi cuba kongsi sikit kebahagian korang tahun ini. Kahwin ke? Dapat baby? Dapat kerja? 

Dan lepas tu jangan lupa tinggalkan link blog korang okey. 
Lama dah tinggalkan aktiviti blogwalking ni. 

Sehingga ketemu lagi !

Adios.

♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign