Followers

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEEHai dan Assalammualaikum.
Terima kasih sebab anda sudi buka link yang saya berikan ini.
Dengan pantas melalui laman ini anda akan mengetahui KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE - oh ya, walaupun anda mengambil Shaklee hanya untuk pengunaan / makan sahaja.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

#1. Penjimatan Sehiingga 20%


Sebagai ahli Shaklee yang aktif, anda layak untuk membeli semua produk Shaklee pada harga ahli. Ia lebih jimat hingga 20% berbanding harga bukan ahli. 

Rata-rata pengguna Shaklee yang percaya dan yakin dengan produk Shaklee dengan izin Allah takkan lepaskan peluang ini !

#2. Layak Mendapat Bonus Belian

Bonus belian ditawarkan kepada ahli yang membeli produk Shaklee sekurang kurangnya 150UV setiap bulan. Setiap pembelian mempunyai jumlah mata (UV). UV ini akan dikumpul untuk tempoh sebulan. Kemudian, sekiranya melebihi 150UV, bonus belian akan dimasukkan ke dalam akaun bank yang telah didaftarkan.

Dalam erti kata lain, ia boleh dikatakan sebagai REBAT TUNAI.
Pasti best bukan?

#3. Boleh Lakukan Pembelian Produk Sendiri

Sejurus mendaftar ahli, anda akan diberi Nombor ID dan juga password. Nombor ID dan password boleh digunakan untuk membuat pembelian sendiri melalui website Shaklee www.shaklee2u.com.my atau terus di cawangan Shaklee seluruh negara.

Nombor ID adalah penting kepada semua ahli bagi tujuan pembelian di kaunter dan website. Sekiranya anda jauh dari lokasi cawangan Shaklee, anda boleh terus membuat pembelian secara online dan penghantaran akan terus sampai ke destinasi anda.

Mudah. 
Anda hanya perlu log in - order - bayar dan tunggu produk Shaklee anda sampai.

#4. Tidak Perlu Lagi Survey Harga Termurah Daripada Penjual Shaklee.

Apabila berdaftar ahli dan membeli produk Shaklee menggunakan ID sendiri, anda sudah pasti mendapat harga yang paling murah. Tidak logik sekiranya penjual di internet atau di kiosk akan berikan harga termurah kepada pembeli. 

Antara kekhuatirannya ialah produk tidak sah atau sudah menghampiri tarikh luput dan yang paling penting sekali tiada konsultasi diberikan pada anda. 

Aduh, sayangnya - macam mana nak consume?

#5. Akses Ke Group Nutrisi Yang Pelbagai Dan Bermanfaat

Ya betul. Sesudah anda selesai menjadi ahli Shaklee, anda akan dijemput untuk daftar masuk ke group nutrisi yang pelbagai. Jangan risau, anda akan ditanya dahulu sama ada mahu masuk atau tidak. 

Dan dalam masa yang sama, anda juga akan mendapat pelbagai info dan maklumat terkini berkenaan promosi dan tawaran yang Shaklee berikan pada setiap bulan.


#6. Peluang Jana Pendapatan
Bagi anda yang sedang mencari-cari peluang untuk menjana pendapatan samada secara partime atau secara sepenuh masa melalui bisnes Shaklee, Bisnes Shaklee adalah bisnes terbaik. InshaaAllah. 

Sekiranya anda berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan BISNES SHAKLEE teruskan pelayaran anda ke link ini >> Bisnes Shaklee Terbaik 

Jadi jangan tunggu lagi.


Bagaimana Caranya ?

#1. Yuran Keahlian RM 79.50 

Dapatkan juga segala kelengkapan seperti buku Panduan Produk, buku Keistimewaan Shaklee dan Landmark Study, Senarai Harga dan lain - lain di dalam kit keahlian Shaklee. 

Dan ya, anda hanya perlu tunggu di rumah untuk ianya sampai. 

#2. Keahlian Percuma bersama Pembelian 200 UV 

Ini yang terbaik. Alang-alang untuk dapatkan produk Shaklee untuk seisi keluarga, apa kata anda rebut peluang mendapat keahlian percuma ini.

Anda jimat RM 79.50 dan dalam masa yang sama anda akan dapat REBAT TUNAI yakni bonus anda kerana anda telah layak untuk mendapatkannya !

Jelas ?

Jangan risau, untuk apa-apa pertanyaan, boleh terus hubungi saya di talian -
013-2408600 --- www.wasap.my/60132408600

Semoga ianya memberi pendedahan kepada anda.
Selamat datang ke keluarga Proaktif Shaklee kami.♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign