Followers

17 October 2014

Cabaran Kurus 90 Hari



Psstt.. Assalammualaikum warga blogger dan rakan reader !
Salam sejahtera !

Meh sini nak bisik, pssst...
Jangan baca kuat-kuat ok, ini rahsia saya ni..

Saya masuk cabaran KURUS 90 HARI yang dianjurkan oleh nenek Shaklee saya.
Master to Athirah Tieramiessyou - ini blog dia !

Saya nak anjurkan cabaran ni untuk orang lain ? Memang taklah oh hoi.
Tukang anjur pun kecik besar kecik besar je.

So, ada yang nak join ke?
Bolehlah roger nenek Shaklee saya tu.

Ada syarat ? Adalah..
Ingat nak kurus tu senang ea? Hanya orang yang kuat makan tahu betapa susahnya nak kurus tu kalau tak ada keazaman dan kecekalan yang kuat.

Doakan saya kuat dan cekal !
Nak bagi hadiah ni ha buat suami.

Wassalam :)


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

1 comment:

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah. Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign