Gudang_NZ : Cadar Patchwork

5:30 pm

Assalammualaikum, salam 1 Malaysia dan Dunia.
Apa khabar ? Selamat bercuti pada mereka yang bercuti.
Dan selamat beribadah kepada mereka yang berkerja.

Hari ni Nadia nak berceloteh pasal bisnes saya dan suami kejap.
Saya Pengedar Shaklee Malaysia..
Suami Pengedar Simkad Ajaib Tone Excel Malaysia..
Dan kami juga ada bisnes bersama yakni hanya melalui INSTAGRAM SAHAJA iaitu GUDANG_NZ

Ada instagram tak? 
Follow kami cepat.
Selain kami promosikan produk Shaklee dan simkad Tone Excel,
Kami juga berikan banyak pilihan kepada kaki shopping online.
Ada baju, dress, tshirt, blouse dan macam-macam2 lagi.
Selain tu, kami juga menjual cadar patchwork menjadi kegilaan ramai suri rumah sekarang!

HARGA BERPATUTAN SANGAT !
Jadi terjah sekarang !

----------------------------------------------------------------------------------------






















Dan sekarang baru je RESTOCK CADAR PATCHWORK !
Dan stock sangatlah terhad !
Terjah IG kami sekarang :)

You Might Also Like

0 comments