Followers

24 October 2014

Segmen Blogger Cergas dan Santai


Assalammualaikum Wbt,
Selamat Tengahari dan Salam Jumaat Mubarak.
Salam Awal Muharam, jangan lupa doa-doa awal tahun akhir tahun okey!

Ok, dalam perjalanan saya blogwalking dari satu blog ke blog yang lain.
Terjumpa la entri si Izzati Amira ni, dia buat segmen blogger cergas & santai.
Nadia pun terdetik nak join sebab matlamat dia adalah nak bagi kita idea untuk update blog dan sebenarnya dapat merajinkan kita untuk berbw lepas ni.

Hah ! Panjang pulak saya terangkan, cara nya mudah - korang klik je banner kat atas.
Dan ada kena jawab 3 soalan santai, eh ! eh ! tak nak jawab pun takpe.

1. Currently, lagu apa yang korang suka ?
Buat masa sekarang ni I loikkke very much lagu RUDE + ITS ALL ABOUT THE BASS dan semua lagu kok Ping ! aka Fynn Jamal :)

2. Satu link blog yang saya wajib lawat ialah ;
Nenek Shakleeku di http://sweettyra.blogspot.com/
Macam2 benda menarik dia kongsi !

3. Post yang paling disukai ?
Kat sini Langkah Aku - ada maksud tersirat dan tersurat. Mungkin ada yang faham, mungkin ada yang tak faham. So, depends pada kalian untuk tafsirkan benda ni.


Setel ! Wassalam.


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

5 comments:

  1. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  2. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    p/s: kita pun suka lagu rude & all about that bass tu. hikhik

    ReplyDelete
  3. Salam.. singgah dari segmen yang sama.. eh.. lagu kita sama lah...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  4. Waahh suke kokping jugak! kokping lapor, sila berinsta, kerlasss~ Anak die comel gilos. Kalau boleh hari2 nak bukak insta semata mata tengok juna. haha

    Cahaya Alam Maya
    singgah dr segmen yg same. Sambil2 follow yang baru nak kenal :)

    ReplyDelete

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah. Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign