Azmil Juara Mentor Legend

1:20 am






















Tahniah Azmil Mentor Legend !
At first entahlah, my firasat hati (ala ahli nujum) mengatakan yang Azmil ni akan jadi juara..
Dan akhirnya !!

Macam mana dengan kawan-kawan yang lain?
Korang pilih Azmil juga ke atau yang lain - lain?

Meh, nadia nak cerita sumthing.
Nadia kagum juga dengan dia ni sebenarnya,
Boleh dikatakan setiap ahad, tv3 memang akan terbuka dekat ruang tamu nadia.
Sebab memang siaran ni je yang dapat, al maklumlah, takde astro.

Ingat lagi masa first performance dia,
Ya Allah, hambar kan? Sampai nadia cakap dalam hati dan kat suami, 
Dia ni pasti keluar awal.

Hahaha !
Tapi tak, dia tak give up dan mentor dia si Dayang pon tak pandang down pada dia,
And guess what, in da second performance dan seterusnya dia buat yang sangat terbaik !
Good job Azmil dan Dayang dan tahniah !

---------------------------------------------------

Tiba nadia termotivasi,
Nadia cuba relatekan dengan bis Shaklee nadia ni.
Kami ada mentor yang sangat2 tidak pernah pandang rendah pada kami,
Sentiasa bg semangat dan dorongan walaupun marah tu perkara wajib !
Marah tanda sayang kan?

Perit pedih tu memang ada,
Tapi ketenangan dan kebahagian tu mengatasi segala-galanya.
Ahh, nadia kena buat yang terbaik lagi.
Nadia kena usaha !

Untuk diri sendiri, 
Untuk my mentor,
Untuk persiapkan diri nadia untuk jadi mentor untuk my protege nanti.

Korang, 
kalau sesiapa yang nak join bis Shaklee ataupun apa2pun bis,
Tolonglah pastikan pastikan sangat yg anda mempunyai group dan mentor yg sangat baik in terms of, dia bukan mengarah tetapi membawa anda di hadapan untuk menuju kejayaan.






















Dan inshaAllah, for Shaklee business ~ ~
I will be your good mentor !
Anything, do roger me tau !

With love,
Nadia Syakila
Happy working at home wife

Facebook : Nor Nadia Syakila
Shaklee Independent Distributor

ID 1028241  | 013 255 8600 | nornadiasyakila90@gmail.com

You Might Also Like

0 comments