Followers

13 April 2018

Buat Duit Dengan Mobile Spa


Assalammualaikum Warahamatullahi Wabarakatuh,
Hai semua. Salam sayang untuk yang selalu jengah blog Nadia Syakila ni.
Dan salam perkenalan  kepada mereka yang baru terjumpa blog nadia ni.

Nadia bersiaran jauh nun di Pantai Timur.
Outstation dan perlu bertugas untuk program Matematik Tambahan Perdana di Kemaman dan Pekan untuk adik-adik SPM. Makan kepok Ganu la kita.

Line telefon sangat mencabar,
Tapi inshaAllah, seusai sampai di bandar Pekan malam nanti, line akan jadi sangat best dan berdesup-desup laju (Alhamdulillah, sampai dah !)

Bila tengok adik-adik yang nak ambil SPM,
Teringat pada diri nadia yang ambil SPM satu tika dulu,
Masa waktu sekolah tu nak sangat cepat habiskan sekolah, nak masuk U.
Nak merasa kerja, nak merasa ada gaji, ala nak jadi dewasa cepatlah kiranya. Tetapi betullah apa yang orang tua-tua pesan, sudahnya kita akan merasakan waktu sekolah @ remaja tu waktu paling best dan kurang stress. Setuju?

Lepas je SPM, sementara tunggu result nadia dan kawan cari duit tepi dengan berniaga makan pagi. Bertahan la sebulan lepas tu kami sambung belajar ke peringkat STAM. Dah masuk belajar, mana sempat lagi kan nak hadap bisnes.

Masa tu pulak mana ada online-online ni, kalau tak boleh juga bisnes apa-apa kan. Alangkah bestnya kalau masa tu TWB ni dah ada. Rilek-rilek je buat bisnes mudah ni dimana sahaja daku berada. Kan kan? 

Dan mesti cun melecun sebab lepas SPM je dah pandai spa spa bagi. 
Okey, verangan !




Tapi betullah, kat Melaka boleh,
sambung kat Kelantan pula (sambung STAM di Kelantan)
sambung lagi kat UIA (Nilai dan Gombak).

Tapi takpelah, ada hikmahnya.
Biar lambat asalkan dapat join bisnes mudah spa TWB ni !

Jadi, akak Nadia taknak adik-adik lepasan SPM kat luar sana tu terlepas peluang ni. Akak buka kepada semua dan nak jerit (baca: maklum) pada semua tentang peluang buat bisnes mudah dan magnet duit dengan projek TWB ni.


Adik ni adalah lepasan SPM 2017.
Join TWB sebab nak dapatkan pendapatan sambilan dan cuba berdikari sendiri. Tahniah Adik.

Jadi macam mana?
Nak tahu lebih lanjut berkenaan spa Shaklee ni dan mudahnya bisnes spa ni.
Adik adik akak boleh roger akak nadia okey.

Takpun risik dan spy la FB akak Nadia.
Dan tengok gelombang TWB di sana.

Wassalam dan salam sayang #SpaShaklee daripada,
Kakak Nadia Syakila :)


♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk Shaklee yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah. Kesan juga berbeza keatas individu.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign